Tavasszal szexelnének legjobban a hölgyek?

Mi történik a nőkkel, amikor kipattannak a....rügyek?

A tavaszban nemcsak az a jó, hogy a dekoltázsok kihibernálódnak - egyéb dolgok is történnek a nőkkel, amikor kipattannak a rügyek...

2012.04.20 18:53ma.hu

A férfiak általában repesve várják a tavaszt - közérzetük javításához sokban hozzájárulnak az egyre könnyedebben öltözködő hölgyek. Az idő felmelegedésében azonban nemcsak az a jó, hogy egyre mélyebbek a dekoltázsok és rövidebbek a szoknyák.

Egy új tanulmány szerint a nők szexkedve, nemi vágya is a csúcson van tavasszal. A norvég Tromso egyetemének kutatói szerint a hölgyek sokkal huncutabbak és vágyakozóbbak ebben az időszakban, mint az év bármelyik másik évszakában.

Úgy tűnik, a vágy ébredése szorosan kapcsolódik a természet ébredéséhez: áprilisban és májusban a leginkább aktív. Bár a pontos okok nem világosak, maga a teória igencsak biztató.

Egy biztos, a napfény hatással lehet bizonyos hormonokra a testben, például az endorfinra, melyek befolyásolják a boldogságérzetet és a vágyódást.

Ami a pasikat illeti, bár mondhatni, hogy gyakorlatilag mindig "kanosak", az ő igazi idejük az augusztus - ekkor van a nemi vágy a csúcson -, illetve az őszi időszak eleje.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.