Minden mellméretet másként kell kezelni...

5 tuti tipp, hogy kézben tartsuk a nők mellét!

Amin mindig megakad a férfiak szeme...! A hölgyek mellének formája, mérete nem egyforma, de a maga nemében mindegyik egyedülálló! Már csak ezért is érdemes belemerülni, milyen mozdulatokra érzékeny különösen...

2012.02.27 18:55ma.hu

A férfit valósággal lenyűgözi, amikor első alkalommal pillantja meg a kedvese csupasz keblét. Függetlenül annak méretétől és formájától, a meztelen mellek látványa igencsak felcsigázza. A gondolattól, hogy hozzájuk érhet, valósággal elalél...de vajon hogyan érez eközben a nő?

A pasi minden mozdulattal izgalomba hozhatja őt, ám a különféle mellméretnek megvannak a maguk sajátosságai és a technikák is, melyekkel a leglehengerlőbb hatást lehet elérni. Hogyan a leghatékonyabb a mellek izgatása?

- Nagy mellek: a bécsi egyetem kutatóinak tanulmánya rámutatott, hogy a méretes keblek kevésbé érzékenyek, mint a kisebbek. Valószínűleg azért, mert az ideg, amely a mellbimbótól indul, kinyúlik - véli Alan Matarasso New Yorki plasztikai sebész.

Ezért érdemesebb a nagy mellek külső oldalát (pl. a hónalj alatti részt) izgatni, simogatással, nyalogatással, enyhe harapásokkal.

- Kis mellek:
ezek igazán érzékenyek, éppenséggel a méretük miatt. Beleférnek a tenyérbe, ezért szex közben érdemes őket a kezünkkel izgatni.

- Petyhüdt mellek: sajnos a legkevésbé érzékenyek - az idegek kinyúltak, de a mellek súlya is nyomja őket. Ha a nő a hátán fekszik, kissé megemelkednek, enyhül a feszültség és segítünk neki a kellemes érzésre koncentrálni.

- Plasztikai műtéten átesett keblek: ha a beavatkozást megfelelően végezték, az implantátumoknak nem szabadna zavarniuk az élvezetet. De másként mozoghatnak. Koncentráljunk a mellek felszínére, izgató nyelv mozdulatokkal a mellbimbó körül elérhetjük a kívánt hatást.

- Az újdonsült anyuka
mellei, különösen a mellbimbói érzékenyebbek az átlagosnál. Ezért ilyenkor fókuszáljunk inkább a keblek oldalára, amelyeket gyakran elhanyagolunk. Gyengéden bánjunk velük!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.