A nevetés, a csábító pillantás és a figyelem ereje

7 trükk, hogy szó nélkül tudasd a pasival, bejön neked!

Ha nem vagyunk túlságosan talpraesettek a kommunikáció terén, vagy csupán nem érezzük úgy, hogy jó megoldás lenne tudatni a kiszemelt pasival: bejön nekünk, alkalmazzuk az alábbi 7 trükköt!

2012.04.30 14:54ma.hu

Amennyiben nagyon tetszik nekünk egy pasi, de nem tudjuk, hogyan is adjuk a tudtára - mert elmondani neki nem akarjuk -, gesztusaink és testbeszédünk segítségünkre lehet abban, hogy észrevegye a "zöld jelzést".

Ezek ugyanis azok a természetes dolgok, amelyek kifejezik vágyainkat, gondolatainkat, anélkül, hogy egy szót is szólnánk...Lássuk, mi segíthet!

- Nevessünk a viccein

A férfiaknak nagyon jól tud esni, ha egy nő jót nevet a vicceiken, tréfáikon. Humorosnak lenni a pasi szempontjából előnyös, ezért külön öröm számára, ha a történetei sikeresek, különösen egy csinos nőnél...! Használjuk szexepilünket, hogy elbűvöljük őt, és ne féljünk kuncogni, megmutatni bájos mosolyunkat! A pasi hálás lesz.

- Csillogó szemek

Látsszon, hogy el vagyunk bűvölve, amikor találkozunk a kiszemelt pasival. A csillogó szemek sokatmondóak! Szerencsére az igéző tekintetet még fokozni is lehet előnyös, de kis mennyiségű sminkkel. Ha valóban komoly érzelmeink vannak egy férfi iránt, csábítsuk el a pillantásunkkal, a többit bízzuk a természetre...

- Érintsük meg arcunkat és hajunkat

Ez igen egyértelmű jelzés a férfiak számára, hogy érdekel minket. A testbeszéd jó módszer a vonzódás fokozására is. Annak érdekében, hogy felfigyeljen jelzéseinkre, a találkozás vagy a randi során többször is érintsük meg az arcunkat és a hajunkat.

- Üzenet a tömegen át


A fenti jeleket egyszerű "küldeni" egy zsúfolt szórakozóhelyen is. Titkos fegyver. Anélkül, hogy beszélnénk, egyértelmű üzenetet adhatunk át a nekünk tetsző pasinak. Ha elég kreatívak vagyunk, sikeresek leszünk...

- "Lájkoljuk" a Facebook-posztjait

Anélkül, hogy kommentet fűznénk a posztjaihoz, jelezhetjük, hogy tetszenek nekünk. Ha van valami kettőnk között, és a pasi is közeledne hozzánk, reagálni fog a "lájkokra". Imponálni fog neki, hogy kifejezzük tetszésünket, és mindig jó eszköz arra, hogy eszébe juttassuk magunkat.

- Nézzünk a szemébe, miközben beszél


A figyelem mindig elbűvöli a férfit. Legyünk tehát biztosak abban, hogy tartjuk a szemkontaktust vele, amikor beszélgetünk. Ne veszítsük el a szemkontaktust és ne keresztezzük a karunkat, mert azzal elzárkózást, közönyt jelzünk!

- Viseljünk olyan ruhákat és kiegészítőket, amelyeket aranyosnak talál

Ez egyike a jeleknek, amelyeket a pasi meg fog érteni - ha valamire azt mondta nekünk, hogy jól áll rajtunk, tetszik neki, és ezután rendre azt vagy hasonló dolgokat viselünk, ez jelzés a számára, hogy imponálni akarunk neki. Az is jó, ha csak kifejtette egyszer, milyen holmik tetszenek neki egy nőn - és olyanokat kezdünk hordani. 

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.