Olvassunk a testbeszédből, ha nincs más

Kellünk ennek a pasinak? Mit mond a férfi teste?

Olvassunk a pasi testbeszédéből, hogy megalkossuk róla a teljes képet! Ki fog derülni, hogy az biztató-e vagy sem: vajon kedvel minket ez a férfi?

2012.04.28 14:53ma.hu

A férfiak gyakran okoznak komoly fejtörést a nőknek rejtélyes viselkedésükkel, félreérthető gesztusaikkal. Ha már ezekkel nem boldogulunk, próbáljunk olvasni a testbeszédükből - fedezzük fel valódi szándékaikat ennek alapján!

Mielőtt bármilyen elhamarkodott döntést hoznánk, elemezzük a pasi viselkedését. A testbeszéd-szakértők szerint legalább 6 jele van annak, ha egy férfit érdekel egy nő, sőt erős vonzalmat érez iránta. Ezek pedig a következők.

- Dörzsölgeti a szemöldökét

Amikor egy pasi finoman dörzsölgeti a szemöldökét, vagy igazgatja a szemüvegét, ez annak a jele, hogy kedvel minket. Mindezeket a férfiak önkéntelenül csinálják, tehát érdemes a jelekre nagy figyelmet fordítani. Jelentéktelen, mégis árulkodó jel.

- Mosolyog beszélgetés közben

S
okszor nincs is rá okuk, mégis mosolyognak a pasik beszélgetés közben, ha egy kedvükre való lány a beszélgetőpartnerük. Ez a vonzalom egyik legegyértelműbb jele...

- Kedves a barátainkhoz

Ha egy férfi el akar bűvölni egy nőt, akkor nem fukarkodik a "jófej" gesztusokkal. Amennyiben a barátainkkal kedvesen, tisztelettel bánik, az világos jele annak, hogy a kedvünkben akar járni.

- "Flörtölős háromszög"


Hogy ez mit jelent? A pasik gyakran öntudatlanul csinálják. Amikor beszélgetnek egy lánnyal, a szemébe néznek, majd a szájára, aztán ismét a szemébe. Ha a kiszemelt férfi gyakran tesz ilyet, az elárulja, hogy kedvel minket!

- A haját babrálja


Szerelem-szakértők szerint, ha egy férfi gyakran babrálja, "fésüli át" a haját a kezével, illetve kissé előredönti a fejét, azzal jelzi számunkra, hogy érdekeljük őt.

- A kezek szerepe

A legtöbb ember a kezével vezeti le idegességét, zavarát. Figyeljük tehát meg, hogy gyakrabban használja-e a kezét a férfi, amikor velünk találkozik és beszél. Ez egyértelműen jelzi a vonzalmát.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.