Három hónapja szingli a rapper

Majka: hasonlóan élek, mint Stohl András

Három hónapja szingli Majka, de egyáltalán nem búslakodik, sőt remekül érzi magát. Munka, kártya, csajok - és mostanában a szíve sem rendetlenkedik.

2010.07.16 17:16Kiskegyed

- Remekül érzem magam a bőrömben, mostanában nincsenek tünetei a szívritmuszavaromnak. Évente járok kontrollra, de jól vagyok.

A dohányzásról le kéne szoknom, de most ahhoz nem vagyok elég erős. Hasonlóan élek, mint Stohl András. Ha munka van, azt százszázalékosan csinálom, olykor alig alszom. Azért vagyok ilyen gyűrött, mert sokat éjszakázom.

- Stohllal egyébként jóban vagytok? - Jól ismerjük egymást tíz éve, a Való Világ óta. Nagyon szeretem Bandit, imádnivaló rosszgyerek. El lehet ítélni a tette miatt, de azért nem árt megnézni a hátteret... Gondolom, összejöttek a dolgai, rengeteget dolgozott, le kellett valahogy vezetnie a stresszt, és kicsit kirúgott a hámból. Hozzá hasonlóan én is támogatom anyagilag édesanyámat, a családomat, ezért is muszáj keményen nyomni a melót. De most nem hajszolom túl magam. - Azt hallottam, már válogatsz is a felkérések közt... - Tíz éve dolgozom kereskedelmi csatornánál, és olykor úgy érzem, hogy teljesen elnyomnák az ember személyiségét. Erre nem vagyok hajlandó. Eléggé hirtelen, forrófejű vagyok, a saját törvényeim szerint élek, nem is szeretnék megváltozni. Édesanyám is ilyen, de azon a környéken, Ózdon, ahol én nevelkedtem, mindenki megtanulja, mi az élet. Édesapám talán azért halt meg korán szívinfarktusban, mert sok mindent lenyelt a munkahelyén, ráment az egészsége. Én nem vagyok ilyen. Inkább a saját hülyeségeimbe haljak bele, mint máséba. - Nemrégiben szakítottál Katával. - Majdnem három évet együtt voltunk, elfáradt a kapcsolat. Lehet, hogy ő már többet szeretett volna - lánykérés vagy ilyesmi -, de én még nem érzem magam erre érettnek, így jobbnak láttuk, ha elválnak az útjaink.

- Abban a pókerteremben dolgozik, ahova te is jársz kártyázni. Nem kellemetlen, ha összetalálkoztok?

- Nem, mert jó a kapcsolatunk. Egyik volt csajommal sem fordítjuk el a fejünket, ha összefutunk. Kiss Ramónával, és most már Debreczeni Zitával is tudunk egymásra mosolyogni.

- Ha Katának lenne már új kapcsolata, nehezen viselnéd?

- Nem, szerintem van is már neki, de ez nem bosszant. Én is azt akartam, hogy így legyen. Távozás után nincs reklamáció!

- Ismert emberként neked nehezebb az ismerkedés?

- Dehogyis, sokkal könnyebb! Amúgy is könnyen ismerkedtem mindig, így meg még inkább. És ha egy nőtől akarok valamit, nagyon nem érdekel, hogy ő miért akar velem lenni. Ha csak azért, mert ismert vagyok, az úgyis kiderül elég hamar.

Vannak mostanában egyéjszakás kapcsolataim is… Persze, tinilányokkal nem kezdenék. Harminc feletti komolyabb nőknek meg én nem kellek, mert az imidzsem nem olyan. Na meg ők problémásak is, sokat kell nekik udvarolni...

- Nem vagy udvarlós típus?

- De, csak ahhoz kell, hogy tényleg érdekeljen a nő.

A teljes Interjú a Kiskegyed magazinban!

Majka: "Kicsit besokalltam"

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.