Sokan nem értették, mit keres a válogatáson

Majka lesz az új Megasztár zsűritagja?

Továbbra is titok, kik ülnek majd a tehetségkutató ötödik szériájának zsűrijében, ám úgy tűnik, Fenyő Miklós helyére az ózdi rapper, Majka kerülhet. Ő sem nem cáfolta, sem nem erősítette meg az információt.

2010.03.19 09:30Fotó: filmkultura.hu

A csatorna egyelőre nem közölheti a Megasztár 5 zsűritagjainak névsorát, csak egy későbbi időpontban hozzák azt nyilvánosságra - a Napi Ász értesülései szerint azonban Majka kerülhet Fenyő Miklós helyére.

A zsűritagok névsora egyébként csak ennyiben változik, továbbra is Eszenyi Enikő, Friderikusz Sándor és Mester Tamás ülnek majd az ítészek székében. Hogy Fenyő helyére ki kerül, az kérdéses volt - majd egyszercsak megjelent a Megasztár előválogatóján Majka.

Egy jelentkező a Napi Ásznak elmondta, többen nem is értették, mit keres ott, és meg is jegyezték: pont ő fogja értékelni az énekeseket? Folyamatosan feltűnt a nagyteremben, ahol a válogatásokat tartották. Volt, aki autogrammot kért tőle. Többekhez biztatásul oda is ment Majka - adta hírül a Napi Ász.

A lap úgy tudja, hogy a műsorkészítők és az ózdi sztár között már hónapok óta folynak a tárgyalások. A TV2 meg is erősítette, hogy valóban összeállt már a tehetségkutató új zsűrije. A tagok nevét azonban csak később hozzák nyilvánosságra - mondta el a Napi Ásznak Koltay Tamás, a csatorna szóvivője.

Majka az üggyel kapcsolatban zavartan fogadta az érdeklődést, és annyit mondott, egyelőre sem cáfolni, sem megerősíteni nem tudja az információkat. Rövidesen úgyis kiderül a dolog.

Fullajtár Andreát Majka gyilkolja!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.