Már a gyermekvállaláson is gondolkodik!

Majka: Ha táncolnék a parketten meztelenül...

Majoros Péterrel egy Michael Jackson emlékkoncerten találkozott az internetes sztártévé stábja, ahol a fiú arról mesélt, mi lenne, ha lehetetlen módon kelne ki magából egy lerészegedett éjjelen - de azt is elárulta, hogy már készül a gyermekvállalásra.

2009.08.26 09:25Tabu tv

Majka nagyon vágyik már egy gyermekre - A rapper őszintén mesélt, de nemcsak erről az internetes sztártévének.

"Nagyon vágyom gyermekre, de ki nem. Imádom a gyerekeket, és már dolgozunk is a dolgon: az előkészületek már megvannak, de igazából szerintem ez egyenlőre még korai lenne, hiszen még harminc éves vagyok csak. Szerintem az én típusú férfiaknak várniuk kell még egy ideig, és ha nem lennék jó apa, akkor nagyot csalódnék magamban" - meséli a Tabu Tv riporterének Majka.

Azt is elárulta, hogy inkább kivárja azt az időt, amikor majd biztosan jó apja lehetne a gyermekének.

A valóságshow-hősből lett műsorvezetőnek egyébként már két éve van párkapcsolata, ami állítása szerint nagyon jól működik, ám a Tabu tv stábja most egy buliban csak egyedül, a párja nélkül tudta őt lencsevégre kapni.

"Kulturáltan jöttünk szórakozni, ugyanis a Pápai Joci barátom ad elő ma este egy számot a Michael Jackson emlékesten itt, a Kaméleonban, mi pedig lejöttünk őt megnézni, és már egyébként is rég voltunk szórakozni" - mondta el a Tabu Tv-nek adott interjújában Majoros Péter, aki még józanul nyilatkozott a sztártévének.

A groteszk humoráról hírhedt műsorvezető egy poénnal zárta a beszélgetést.

A riporter kérdésére, miszerint milyen az, amikor nem viselkedtek normálisan, Majka viccesen így válaszolt: „ha hajnalban meztelenül táncolok a táncparkett közepén és egy férfival csókolózok”.

Majka a második infarktus után fog elgondolkodni?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.