"Ha lesz két infarktusom, elgondolkodom"

Majka attól tart: belebukik az apaságba!

Az ózdi fiú azon kevesek egyike, aki máig jól megél abból, hogy annak idején részt vett egy valóságshow-ban - Bevállalós: nemcsak zenész, műsorvezető, hanem póker arc is. Van azonban, amitől nagyon is tart.

2009.08.07 07:55

Majka ma már elsősorban a hobbijából él: 2004 környékén beleszeretett a pókerbe, heti három-négy napot is játszik, főleg nyáron, amikor kevés a más irányú elfoglaltsága. Hétvégéken a fellépéseké a főszerep - mesélte a Star magazinnak az "ózdi hős".

Az egykori villalakó szerint egy bizonyos szint felett már vidáman meg lehet élni a pókerből.

Sokan megróják talán érte, amit mond, de vállalja: ha valaki havi 150 ezerért dolgozik egy bevásárlóközpontban, van egy főnöke, aki reggeltől estig ordít vele, annak érdemes elgondolkodnia azon, hogy inkább ücsörögjön a pókerasztalnál: ennyi pénzt ott egy-két nap játékkal össze lehet szedni. Persze sok múlik a szerencsén. De azért olyan közkedvelt a póker a fiatalok körében, mert kiugrási lehetőséget nyújt - vélekedett Majka a Star magazinban.

A fiú nemcsak élő versenyeken, hanem az interneten is kártyázik, ez is egyfajta megélhetést jelenthet a kártya szerelmeseinek. Az elmúlt éveket pozitívnak értékelné anyagi szempontból.

Ahogy a Star-ban fogalmazott, "celebmajomként" rendszeresen kap meghívásokat különféle versenyekre is. Ilyenkor azért is fizetnek, hogy megjelenjen.

Nagyobb versenyeken a támogatói fizetik a beüléshez szükséges pénzt. Majka nem tartja magát nagyon profi játékosnak, de mint mondja, jó a hírneve.

Majka a Star magazinban elárulta: bár Magyarországon a zenészek szinte saját szórakoztatásukra készíthetnek egy-egy lemezt, ő mégis tervez újat. 2010 előtt nem vonul stúdióba, három évet lát jónak a minőségi munkához.

A zenélést nem adná fel, hiszen ez az a fórum, melyen elmondhatja véleményét a világról - mondta a Star magazinnak az ózdi fiú. Majkának a Viasat vált be, ha televíziózásról van szó.

Kisebb csatornánál nagyobb tere van a műsorvezetőknek, véli. Szeptembertől ismét látható lesz egy műsorban, amelynek köze van a pókerhez. A sztár elárulta: nem egy nyaralós típus.

Néhány napnál többet sosincs távol. Idén Portugáliában jártak a párjával, illetve egy barátja hajóján bejárták az Adriát. Majka szerencsésnek tartja magát a kedvese miatt, mert szerinte Kata jól tolerálja a kiállhatatlan természetét - ráadásul teljesen felvette az életritmusát - mesélte a Star-nak a műsorvezető.

Majka arról is beszámolt, hogy kétgyermekes családra vágyik. De nála ez a tervezgetés tabutéma. Nem akar ugyanis olyasmit ígérni egy nőnek, amit később nem tud betartani.

Tudja, hogy jó apa lenne és sokat foglalkozna a gyermekével, de kissé fél tőle, hogy olyan kihívást jelentene mindez a számára, amibe belebukna. Azt pedig soha nem bocsátaná meg magának - vallotta be a Star magazinban.

Majka a mának szeret élni - Ez nem feltétlenül jó, de próbál több lábon állni. Nem állítja, hogy minden vállalkozása sikeres lett volna. Használja az arcát, amennyire tudja.

Most is van egy cége, internetre készítenek reklámfilmeket. Nemrég kiadott egy háromórás póker DVD-t is, de egy fitneszlemez készítése is tervben van - árulta el Majka a Star magazinban.

Az ózdi sztár nem hiszi, hogy valaha is leállna. Úgy gondolja, ha behúzná a féket, azzal megölné saját személyiségét. Talán ha lesz két infarktusa, elgondolkodik. Ha beüt a krach, legalább lesz két platinalemeze - mondta el a Star-nak Majka.

Majka végre hivatalosan is vezethet!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.