Betegekkel ünnepelt a hazai rapper!

Majka 30 éves lett!

A Ronald Mc'Donald ház kis betegeivel ünnepelte 30. születésnapját Majka. A közelmúltban Unibet Póker nagykövetté avanzsált műsorvezető a Miami Pókerklubtól kapta azt a két játékasztalt, melyet szinte azonnal tovább is adományozott a Ronald háznak.

2009.08.09 12:00ma.hu

- A póker klub, ahová évek óta rendszeresen járok meglepett ezekkel az asztalokkal.

Ez egy kedves gesztus, amiért természetesen nagyon hálás vagyok, de sajnos hely hiányában nem tudom haza vinni őket. Rövid gondolkodás után megállapodtam a klub vezetőségével, hogy olyan helyre viszem a sakk ill. beckgammon asztalokat, ahol hasznát veszik és örömet okozhatunk vele.


Így kerültek a játékok a Ronald házba. Itt olyan vidéki gyerekek -és családjaik- laknak, akik hosszas kezelésekre kerülnek budapesti korházakba.

Ez alatt az idő alatt talán nélkülözni kellene a szüleiket, hiszen a korházban nincs hely. Ez az alapítvány akár hónapokra lehetőséget biztosít a hozzátartozók számára így a gyógyulás is könnyebb.

Hiszem, hogy az önfeledt játék, szintén felgyorsíthatja gyógyulást, és a szülők figyelmét is kicsit eltereli az aggodalomról.

- "Ebben segít a beckgammon és a sakk, ráadásul ez utóbbi a gyerekek memóriáját is javítja." - mondta Majka.

A rapper még azt is elmondta, hogy nem esik kétségbe attól, hogy betöltötte 30. életévét, és nem is hiszi, hogy ettől most hirtelen megkomolyodna.

Ugyanúgy élvezi az életet, mint eddig, talán egy kicsit tudatosabban, előrelátóbban próbálja tervezni a napjait.

Ennek az elhatározásnak volt első lépése, hogy a saját születésnapján ő is ajándékozzon és mi sem bizonyítja jobban, hogy jó döntés volt, mint az boldog gyermek arcok.

Mit csinált Majka a félmeztelen lányokkal?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.