"Joshi vendégei nem tudták, miről lesz szó"

Majka testvére nem bírta tovább a hazudozást!

Néhány hónapig az ismert indiai lélekelemző műsorában volt szerkesztő Majka bátyja - A sztár testvére azonban gyorsan otthagyta Joshi Bharat-ot, úgy tűnik, erre nyomós oka volt.

2009.11.11 09:25ma.hu

Végleg felhagyott a Joshi Bharat műsorában való részvétel után Majka bátyja azzal, hogy kibeszélő show-ban dolgozzon - korábban Mónika műsorában és Balázsnál is szerencsét próbált. Joshi-nál szerkesztőként tevékenykedett jó pár hónapon át, de mint elmondta: az átverések és hazudozások miatt inkább kilépett.

Majka testvére szerint úgy kellett behívni a műsorba embereket, hogy nem tudták, miről van szó, és csak a forgatáskor derült ki számukra, milyen téma kapcsán ülnek a stúdióban. A férfi ezt nem tartotta jó dolognak, ezért döntött, lezárta a kibeszélőshow-s korszakot - adta hírül a Napi Ász.

Majka azon kevesek egyike, aki máig jól megél belőle, hogy évekkel ezelőtt jelentkezett a Való Világ című műsorba, majd az egyik közönségkedvenc lett. A valóságshow után meg tudott maradni a média világában.

Először rapper-ként prosperált, zenész majd rádiós műsorvezető lett belőle. Ma is feltűnik a képernyőn, de elsősorban a hobbijából él. Ez pedig nem más, mint a póker.

Az ózdi fiú 2004 nyarán szeretett bele az izgalmas játékba. Olyannyira jól ment neki, hogy ma már hetente három-négy napot tölt a kártyaasztalnál.

Majka úgy gondolja, hogy egy bizonyos szint felett a pókerből könnyen meg lehet élni.

Természetesen sok múlik a szerencsén, de aki havi 150 ezerért dolgozik például egy bevásárlóközpontban és viseli el ordítozó főnökét, az elgondolkodhat a lehetőségen, hogy ennyi pénzt a pókerrel két nap alatt is össze lehet szedni.

Majka az interneten is gyakorolja tudományát, és elmúlt időszakát igazán pozitívnak értékeli anyagi szempontból. Azért pedig, hogy különböző média rendezvényekre meghívják, szintén fizetnek neki pénzt.

Színházi darabban is játszik Majka - tudja meg a részleteket!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.