Zolee fogdosott, majd bemutatott a kamerának

Videóval- Botrányosan viselkedett Ganxta és Majka!

Megdöbbentő képsorokat sikerült rögzítenie a Tabu Tv kamerájának egy celebeknek rendezett eseményen, ahol Ganxsta Zolee és Majka vélhetően alkoholmámoros állapotban adott botrányos riportot.

2010.04.02 08:30tabu.tv

A két híresség egymást ölelgetve, nevetgélve, káromkodva, sértegetve kívánta szórakoztatni magát, de valószínűleg arra nem gondoltak, hogy ezzel másokat is jó kedvre derítenek majd később. A videó magáért beszél!

A tabutv.hu riportere Majkával szeretett volna beszélgetni, de már a beszélgetés elején belemászott a riportba Ganxsta Zolee is, aki teljes mértékben lehetetlenné tette az interjú elkészültét, viszont néhány derűs percet okozott a nézőknek.

"Újra van fény! Fény, fény, fény! Mennyivel nyomsz fekve? Spongya bob kockanadrág..." - kiáltozza a Tabu Tv internetes videójában a zenész, aki a vágóképeken sörös pohárral a kezében pózol a kamerának, illetve Majkát ölelgeti és puszilgatja.

"Zoli teljesen meghülyült! Ez teljesen hülye! Zoli egyébként tök szelíden jött ide, nagyon aranyos volt, mikor bejött, de aztán... Nézd, a halálbohóc!" - kommentálta az eseményeket a tabutv.hu riporterének Majka, aki teljesen megdöbbent barátja botrányos viselkedésén.

Ganxsta végül azzal zárta le a beszélgetést, hogy a fogával lehúzta az internetes sztártévé mikrofonjának szélvédő szivacsát, majd bemutatott a kamerába!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.