A rapper csak sodródott az eseményekkel

Majka akár börtönbe is megy, ha elítélik zsarolásért

A juj.hu arról beszélgetett Majkával, az ózdi rapperrel, hogy miért csúszott, miért ment bele olyan ügyletekbe, amelyek végül zsarolási ügyként jelennek meg a rendőrségnél.

2010.04.17 12:25juj.hu

Ő úgy fogalmazott, hogy ő csak sodródott az eseményekkel. Ő bárkinek szívesen ad kölcsön pénzt, nem is uzsorára adta, vállalkozásba szállt be. A dolgok nem úgy alakultak, ahogy ő szerette volna, elkezdett valamit, amiben látott valamit, aztán nem úgy jött össze a dolog. Ha a bíróság elítéli, akkor viseli a következményt: ahogy fogalmazott, akkor csücsül egy kicsit. Pedig szerinte vannak, akik keményebb dolgokért sem csücsülnek.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.