Nemrég még megállapodni vágyott...

Elfáradt Majka kapcsolata?

Közösségi portálon tudatta az ózdi sztár, hogy már nem alkotnak egy párt a kedvesével, Katicával - Majka és párja nemcsak minden szabad percüket együtt töltötték, de egy helyen is dolgoztak. Talán épp ez volt a baj?

2010.04.14 12:30ma.hu

Több mint két éve volt már együtt Majka és Katica - Az ózdi rapper azonban a minap egyik közösségi portálon adta hírül, hogy immár egyedülálló. Majka nem kívánt az okokról beszélni, úgy véli, egyszerűen elfáradt a kapcsolat, nem működött már. Pedig korábban együtt töltötték minden percüket és együtt is dolgoztak - adta hírül az Epizód magazin.

A szakítás már csak azért is meglepő, mert Majka még a közelmúltban is úgy nyilatkozott, hogy Katicában találta meg a nőt, akivel az egész életét el tudná képzelni.

A harmincéves sztár sokszor beszélt arról, hogy már szeretne megállapodni. Kétgyermekes családra vágyik, mondta, de a tervezgetés nála tabutéma, mert nem akar olyasmit ígérni egy nőnek, amit esetleg később mégsem tud betartani.

Úgy érzi, jó apa lenne, sokat foglalkozna a gyermekével, de fél is az egésztől: mi van, ha olyan kihívás lenne ez számára, amibe belebukna. Ezt nem bocsátaná meg magának - fogalmazott.

Majka azt is elmondta, szerencsésnek tartja magát a kedvese miatt, mert szerinte Kata jól tolerálja a kiállhatatlan természetét - ráadásul teljesen felvette az életritmusát.

Bár Kata már visszavonult, és az utóbbi időben a pókernek hódolva osztóként keresi kenyerét, egykor nyuszilány volt, erotikus show-műsorokkal szórakoztatta közönségét.

Az ózdi rapper azonban mindig mondta: őt egyáltalán nem zavarja, hogy a párja sztriptíztáncos volt.

Múzeumban romantikázott Majka!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.