Nyomtak egy all-int

Kemény kép: Majka és Kamarás Iván együtt kaszinózott Las Vegasban

Nemrég Majka Las Vegasban járt barátaival, hogy alaposabban megismerkedjen a Vegasi kaszinóélettel.

2010.02.04 15:51ma.hu

Persze a pókeré volt a főszerep. Majka, aki a VIASAT3-on most szombaton induló Unibet Pókermilliomos szakkommentátora, köztudottan imád pókerezni, így Las Vegas, amolyan kötelező uticél számára.

"Éppen a Palms Kaszinó bárjában ücsörögtünk Supola Zoli barátommal, a zseniális tornásszal, amikor egyszer csak besétált az ajtón Kamarás Iván. Hihetetlen.


Mi, aki Pesten sosem futunk össze, a világ másik felén egy kaszinóban találkozunk! Haláli volt!

Elmesélte, hogy most Los Angelesben dolgozik és átruccant Vegasba egy kis kikapcsolódásra. Hogy megünnepeljük a dolgot játszottunk pár partit, aztán fellifteztünk a Playboy klubba. Ott jól elvoltunk egész este.”

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.