Kapócs Zsóka itthon marad és nem utazik el vele!

Hoppá! Kamarás Iván elhagyja az országot, de egyedül!

A legfrissebb hírek szerint Amerikába költözik Kamarás Iván, hogy szerencsét próbáljon a tengerentúlon is. A lapok úgy tudják, hogy a népszerű színész szeptembertől Los Angelesbe költözik, méghozzá teljesen egyedül.

Zsóka a Hal a tortán című műsorban! képgaléria

2009.03.25 12:15ma.hu

Kamarás Iván a Vígszínház igazgatóját, Eszenyi Enikőt is tájékoztatta már terveiről, és engedélyt kért arra, hogy egy évig külföldön tartózkodhasson, amit meg is kapott.
 
A sármos színész még idén nyáron leforgat egy most készülő magyar romantikus vígjátékot, amelynek munkálatai várhatóan augusztus végén fejeződnek be.

Addig több fellépést is vállalt még és Kapócs Zsókával közös előadásukat, a Bonnie és Clyde-ot is több helyen láthatjuk majd a nyár folyamán is.– írja a Blikk. 

- "Színházi berkekben már-már nyílt titok, hogy a fiatal színész már nem sokáig lesz a színház tagja. Láthatóan rendkívül izgatott az utazás miatt, de addig még jó pár hónap áll előtte. A kérdés már csak az, hogy mi lesz Kapócs Zsókával, hiszen úgy tudom, hogy a színésznő nem tart Kamarás Ivánnal" - árulta el egy színházi informátor.

Úgy tűnik az egykor boldog pár már végleg elhatározta, hogy külön próbálnak meg élni és érvényesülni. Iván tehát a tengerentúlon próbál szerencsét, Zsóka pedig visszaül az iskolapadba és még többet szeretne tanulni ahhoz, hogy igazi színésznő legyen. 

Az énekes-színésznő ugyanis elérkezettnek látta az időt, hogy diplomát szerezzen színészetből. 

- "Huszonegy évesen jelentkeztem Gór Nagy Mária Színitanodájába. Miután rájöttem semmi másra nem vágyom, csak arra, hogy színésznő legyek, rögtön beiratkoztam Marihoz" - mesélte Zsóka. 

Az énekesnő azonban nem végezte el az iskolát, bármennyire is szerette, és a második év végén úgy döntött, tovább áll. Zsóka most viszont elárulta, hogy visszatér a tanodába és a Színi Tanoda huszonöt éves születésnapi buliján, ő is fellép majd.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.