Álomnyaralással segítettek szerelmükön?

Kapócs Zsóka és Kamarás Iván menti, ami menthető!

Az utóbbi napokban mindenhol azt lehetett hallani: már nem alkot egy párt Kamarás Iván és Kapócs Zsóka, állítólag szét is költöztek. Úgy tűnik, ez nem egészen igaz.

2009.03.10 13:10ma.hu

Kapócs Zsóka és Kamarás Iván a színházi berkekből származó információk szerint valóban szakított pár hete, de nem akarták közölni a nyilvánossággal is a dolgot. A színész elköltözött Zsóka lakásából, ismerőseik szerint a kapcsolat kihűlt, eltűnt a lángolás.

Ám rövid szünet után rájöttek, hogy mégsem szeretnének kidobni az ablakon öt évet! Adnak még esélyt maguknak. Együtt érkeztek haza az egyiptomi álomnyaralásról, s úgy hírlik, Iván visszaköltözött Kapócs Zsókához. A szakítás hírét a színésznő meg is cáfolta - adta hírül a Blikk.

A múlt héten ütötte fel a fejét először a pletyka, miszerint újabb sztárpár kapcsolata futott zátonyra: Kamarás Iván és Kapócs Zsóka útjai elváltak.

Sőt, a hírek arra utaltak, hogy a szakítás nem is újekeletű, hiszen a két színész már több hónapja nem alkot egy párt.

De ahogyan azt sem verték annak idején nagydobra, hogy összemelegedtek, a kapcsolatuk megromlását sem közölték a nagyérdeművel...

Pár napja még az a hír járta, hogy Zsóka egyedül utazott el a már korábban tervezett utazásra.

A színésznő egy korábbi ismerőse úgy nyilatkozott, hogy a barátok már rég tudják, Iván és Zsóka kapcsolatának vége, de a látszat fontos volt számukra.

Az álompár egy közös darabban is szerepel, a híres amerikai gengszterpáros, Bonnie és Clyde - történetében a színpadon is egy párt alkotnak! Remélhetőleg, valóban az életben is folytatódik a "médiagengszter-románc".

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.