"Vicces lenne, ha emiatt börtönbe kerülnék!"

Majka: Sok pénzt fizettem az ügyvédnek, biztos ki fog húzni a sz...rból!

Majka önbíráskodott, Kótai Misi pedig ütött a vádak szerint, és ha ez a bíróság szerint is így történt, akkor akár öt évre is hűvösre kerülhetnek.

2010.05.12 14:30Tabu tv

Majoros Péter a Tabu Tv riporterének őszintén beszélt a történtekről, és arról is, hogy mi mentheti meg őket a büntetéstől.

"Most van vádemelés, bíróságra és tárgyalásra járunk, aztán talán majd egyszer születik ítélet is. Eddig nem jó, de hát rengeteg pénzt fizettem az ügyvédnek, úgyhogy biztos ki fog húzni a sz*rból!" - meséli a tabutv.hu riporterének Majka.

"Kölcsön adtunk pénzt, amit nem adtak vissza, mi meg visszakértük... Nagyon sok pénzről van szó, nem szeretném megmondani, hogy mennyiről. Szóval vissza mertük kérni ezt a pénzt, és ebből kifolyólag meg lettünk gyanúsítva önbíráskodással, meg zsarolással, meg minden más marhasággal!" - osztotta meg a tabutv.hu-ra klikkelőkkel Majka, aki szerint szépen és kedvesen próbálták visszakérni a hátralékot.

"Mivel az adós annyira sz*rban van, hogy nem tudja visszafizetni, ezért nem talált más kiutat ebből az egészből, csak azt, hogy feljelent minket. Én önbíráskodtam... ha odacsaptam volna, az más lenne, de az önbíráskodás az, amikor nem feltétlen van testi sértés, de magad akarod behajtani a követelésed, és nem veszed igénybe semmilyen vicces állami szerv segítségét!"
- mondta el a Tabu Tv internetes videójában Majka, akinek a bíróságon azt kell bizonyítania, hogy nem tett olyasmit, amivel az adósa vádolja.

Az ex-valóságshow-hőst már egyáltalán nem érdekli ez a dolog, hiszen ő biztos az igazában.

"Lesz, ami lesz! Börtönbüntetés is lehet belőle akár, bár erről meg aztán végképp nem akarok beszélni, mert szerintem az egy nagyon nagy vicc lenne, ha én börtönbe mennék azért, mert az összes pénzem kölcsön adtam valakinek, akitől aztán vissza mertem kérni. Ebben az országban azért ismerünk jó pár olyan embert, aki ennél sokkal nagyobb disznóságot csinált, és mégsem lett belőle börtönbüntetés!" - zárta le a tabutv.hu riportját Majka, aki bízik benne, hogy nem kerül börtönbe.

Pénzért vett nőt Majka? Tudja meg a részleteket!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.