Első fokon pert nyert a műsorvezető

Hajdú Péter: Nem beszélek Bagival és Nacsával!

Talán érthető okokból nem keresi egymás társaságát Hajdú Péter, és a Bagi-Nacsa páros, akik peres ügyétől hangos már egy ideje a bulvársajtó...

2009.09.08 19:00Tabu tv

Az újabb beszédtéma oka jelenleg egy nyertes tárgyalás, ami már jogalapot ad Hajdú Péter cégének arra, hogy a fiatal humoristák megtérítsék az okozott több tízmilliós kárának egy részét, vagy akár az egészét.

Mint ahogyan az más ismeretes, első fokon pert nyert Hajdú Péter a Bagi-Nacsa páros ellen.

Hajdú még 2007 márciusában bő ötvenmillióra perelte a párost elmaradt jövedelem, illetve kártérítés címén.

"Első fokon megnyertem a pert, és ez jogalap arra vonatkozóan, hogy a kárunkat megtérítsék a fiatal humoristák. A bíróság világosan kimondta azt, hogy igenis Bagi Iván és Nacsa Olivér szerződést szegett. Ezzel több tízmilliós kárt okoztak nekünk, de hogy ebből mennyi ítél meg nekünk a bíróság, az egy következő ítéletből derül ki" - meséli a Tabu Tv riporterének Hajdú Péter, aki azt is elmondta, hogy nem beszél a fiatal nevettetőkkel.

Péter egyébként nem csak pereskedéssel, hanem ennél derűsebb dolgokkal is foglalkozott a nyáron: kislányával és feleségével indult közös nyaralásra.

"Elmentünk a kislányunkkal először hosszabb időre nyaralni Olaszországba, Bibione-ba. Nem mertünk repülővel menni, ezért autóval indultunk neki az útnak, és két óránként megálltunk pihenni a kicsi miatt" - mondta el a Tabu Tv-nek az Esti Frizbi műsorvezetője, aki műsorának forgatásán arról is mesélt, hogy nem városnézésre töltötték az időt, hanem a tengerparton pihentek.

Melyik hírességekkel randizott Sarka Kata és Hajdú Péter?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.