A modell sosem hívott el fiút találkozni!

Ha Hajdú Péter nem állja a cechet, többé nem látta volna Katát?

Főzési tudományát még nem tökéletesítette, de új szenvedélye van Sarka Katának, melyet olykor hajnali háromig gyakorol - A modell azt is elárulta, miért nagy szerencséje a párjának, hogy gáláns.

2009.07.22 07:45ma.hu - Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv

Jól tette Hajdú Péter, hogy az első randin ő állta a cech-et, mert ha nem így tett volna, bizony ők többet nem találkoznak! Sarka Kata ugyanis úgy véli, egy férfi legyen annyira gáláns, hogy ő fizet első alkalommal, de akár az azt követőkön is. Számára ez evidens, egyetlen esetben venné elő a tárcáját egy randin, ha ő hívta volna el a fiút, erre azonban még nem volt példa.

Kata elárulta, hogy a rántott húsnál komolyabbat még nem készített a konyhában, de lánya főzelékeit meg tudja csinálni. Egy ételfutár támogatja Hajdú Péter műsorát, ők hordanak nekik ebédet, vacsorát, sőt a szülők és egy nagynéni is főz rájuk.

Péter elmondta: Kata a pókerműsorban szereplésük óta rendszeresen pókerezik, olykor hajnali háromig, emiatt még az "összegabalyodás" is elmarad.

Sarka Kata egyébként párjával együtt szeretne még egy gyermeket, mert egyiküknek sincs testvére. De abban biztos, hogy a második baba után kevésbé lesz szerencséje az alakja visszanyerésével és plasztikai sebészhez kell fordulnia. Zavarja ugyanis, ha nem néz ki tökéletesen - mesélte a páros a Napi Ásznak.

Sarka Kata és Hajdú Péter tavaly augusztusban kötötte össze hivatalosan is az életét, a budapesti Szent István bazilikában, majd népes vendégsereggel ünnepelték meg egybekelésüket.

A csinos, huszonkét éves modell akkor már a szíve alatt hordta szerelmük gyümölcsét. Kata és Péter kislánya, Noémi február közepén, Valentin-nap után egy nappal látta meg a napvilágot.

Édesanyja már nagyon várta érkezését, hiszen nem volt egyszerű terhessége, ráadásul a szülést megelőző napokban még az influenzát is elkapta.

A szemrevaló modell a szülés után igen gyorsan visszanyerte karcsúbb alakját, de leszögezte, hogy még néhány kilótól szeretne megszabadulni, mert ez még nem a versenysúlya.

Kata elárulta, hogy mértékkel fogyókúrázik és Rubint Réka tanácsait követi.

A múlt héten egyébként éppen a csinos édesanya volt az, aki beült a műsorvezető székbe a Csak csajok című reggeli műsorban, s ezalatt a párjára, Péterre bízta a kislányukat.

Édesapja még sosem volt kettesben a babával, de biztos volt benne, hogy boldogul majd. A kezdeti nehézségek ellenére nagyon élvezte az apa-lánya napokat.

Sarka Kata nem tud a férje nélkül bulizni?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.