Mióta megszületett, neki a mindene lett a kisbaba!

Hajdú Péter önzőbb volt a gyerek előtt!

A házaspár nem ért teljesen egyet abban, mikor érkezzen kistesó Noéminek. Péternek mindene a kislánya! A tévés összes szabadidejét az öt hónapos Noémivel tölti, aki mellé a büszke anyuka, Kata már szívesen látna egy kistestvért is.

2009.07.03 14:10rtlbulvar.hu

A házaspár az egyik napilapból értesült arról, hogy állítólag vérremenő vita van emiatt köztük.

„ Szerintem sokkal harmonikusabb lett a kapcsolatunk. Mert én biztosan önzőbb voltam, és ugye számomra nagyon fontos a munkám, a Kata is elég akaratos teremtés, most van egy közös pont az életünkben. Tehát egymáson kívül van valaki, akit a legjobban szeretünk a világon.” – mondta Hajdú Péter.

– " Minden pletykának van valami alapja. Ennek valóban az az alapja, hogy napirenden van, a Kata most szeretné, én meg később. És ezen szoktunk élcelődni, vitatkozni, de nem vesztünk össze. Főleg nem olyan szinten, mint ahogy ezt ez az újság megírta."

" Nem olyan nagy a különbség amin vitatkozunk, a Peti 3 évet mond, én kettőt, vagy másfelet, úgyhogy talán kompromisszumot tudunk kötni ."– tette hozzá Sarka Kata.

Péter a Noémivel kapcsolatos teendőkből lelkesen kiveszi a részét: a fürdetés minden nap az ő feladata, de az öltöztetést és a pelenkázást is szívesen vállalja. A büszke apukának, pedig felesége egy biztos társ.

" Nekem az a legfontosabb, hogy megpróbáljam nő létemre valahogy összetartani a családot. Én nem szeretném, hogy a lányunk elvált szülők gyereke legyen, úgyhogy nekem ez a legfontosabb, hogy együtt öregedjünk meg. Azt gondolom, hogy erre születtem. Én az anyasághoz értek a legjobban eddig életemben."

A Hajdú család boldogságát úgy tűnik, hogy az újságcikkek sem árnyékolhatják be. A nagy harmóniában pedig talán az is megesik, hogy még korábbi kompromisszmot kötnek.

Sarka Kata úgy szexel, hogy csak a fantázia szab határt neki?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.