Majd ő megmutatja a bájait!

Hajdú Péter: Van az a pénz - de az alsónaci marad!

Noha a feleségét kérték fel, hogy dobja le ismét ruháit egy férfimagazin kedvéért, inkább vetkőzne az Esti Frizbi sztárja! Az is kiderül, hogy minderről mi a hölgyek véleménye!

2009.06.04 07:30ma.hu

Az Esti Frizbi sztárja a nejét, Sarka Katát eltiltotta a meztelen fotózástól, de ő úgy érzi: van az a pénz, amiért levetkőzne! Hajdú Péter megtenné, ha egy női magazintól felkérést kapna. Egy feltételt azonban szab: nem veszi le az alsónadrágot!

A hölgyek szerint őket kevésbé szolgálja ki a média színvonalas úrfotókkal, ami igazságtalan. Orosz Barbi örömest megtekintené Hajdú Péter ízléses, sejtelmes, művészi fotóit.

Metzker Viki tapintatból nem Pétert látná meztelenül, mert Sarka Kata a közeli barátnője. Ezért Csányi Sándorra és Fenyő Ivánra szavaz! Dukai Regina Kucsera Gábor fotóit nézné szívesen, Debreczeni Zita pedig Kinter Oszkárt és Abaházi Csabát örökítené meg, mint fotós - adta hírül a Napi Ász.

Sarka Katát, Hajdú Péter csinos feleségét korábban már megörökítette az egyik népszerű hazai férfimagazin erotikus fotókon.

A műsorvezetőnek azonban nem volt ínyére a dolog: bent volt végig a fotózáson, több alkalommal is kifejezte nemtetszését.

Szerinte ugyanis megbeszélték Katával, hogy meztelen képeket nem vállal, mégis olyan ruhákban pózolt, amelyek - Péter szerint -szinte semmit sem takartak belőle.

Az Esti Frizbi sztárja nehezen viselte, hogy átlátszó holmikban feszít a párja, és nem rejtette véka alá: úgy gondolja, negyvenévesen majd ezek a képek miatt nem kaphat meg Kata egy kiemelt munkát...

A huszonkét éves modellnek legutóbb a napokban tett újra ajánlatot az a magazin, melyben korábban pózolt.

Sarka Kata, noha három hónapja szülte meg kislányát, Noémit, máris remekül néz ki. További kilóktól akar ugyan megszabadulni, de csak azért, mert úgy érezné magát igazán bomba formában.

Kata nem tagadta: nagyon jól esett neki a felkérés. Ám egyelőre várna a vetkőzéssel, és leginkább fürdőruhás képeket vállalna, mezteleneket nem.

Párja, Hajdú Péter szerint egy anyuka már ne is tegyen ilyet - ő nem szívesen hall a dologról...

Vitray volt Hajdú Péter fogorvosa?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.