Élesben vizsgázott apaságból a sztár

Hajdú Péter kétségbeesett: melyik is az eleje?!

Az újdonsült apuka még sosem vigyázott egyedül a gyermekére, most azonban ennek is eljött az ideje, míg a felesége, Sarka Kata műsort vezetett.

2009.07.20 06:45rtlbulvar.hu

Hajdú Péter élesben vizsgázott apaságból, ugyanis amíg Kata délelőttönként a Csak csajokban ténykedett társ-műsorvezetőként, addig ő vigyázott Noémire.

- Ez az első alkalom, hogy ő vigyáz az öt hónapos kislányunkra. Eddig még sosem pelenkázott, ezért megmutattam neki, hogyan kell, de hamar kudarcot vallott, és kétségbeesetten kérdezte, hogy akkor melyik is a pelus eleje? Ennek ellenére sikerrel vette az akadályokat, és mire hazaértem, egy mosolygós és tiszta Noémi fogadott - mesélte Hajdú-Sarka Kata nevetve az RTL Bulvárnak.

Noémivel nagy szerencséjük van a szüleinek, hiszen a kislány szinte születése óta átalussza az éjszakákat, és reggel 9 előtt sosem ébred fel.

Három óránként eszik, és az anyatej mellett most már gyümölcsöt és főzeléket is kap az anyukájától. Kata mindennapjai Noémi bűvöletében telnek, egyetlen nap akad csupán a héten, amikor van néhány órája saját magára.

Szerdánként ugyanis Kata édesanyja jön vigyázni a kislányra, a fiatal anyuka pedig végre eljut fodrászhoz, kozmetikushoz és el tudja intézni a nagybevásárlást.

- Petivel csak ritkán tudunk kettesben lenni, ilyenkor moziba, színházba, vacsorázni járunk, és a bébiszitterünk vigyáz Noémire. Bulizni előtte sem jártunk, tehát ez most sem hiányzik az életünkből.

Kata tavaly januárban már vezetett műsort a Csak csajokban, de tapasztalat híján akkoriban még nem sok témához tudott hozzászólni.

Most azonban fordult a kocka, és szakértelmére már nemcsak a társ-műsorvezetésben számítanak, hanem Lilu is előszeretettel faggatja őt az anyaságról.

Túl sokat fogy Sarka Kata?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.