Még a teje is elapadhat?

Sarka Kata fogyással készül a műtétre

Hamarosan kés alá fekszik a csinos modell - Sarka Kata kislánya februárban született meg, a beavatkozást így csak most lehet végrehajtani. Kata azonban először fogyni szeretne!

2009.03.26 07:36ma.hu

Várólistára tette műtétjét Sarka Kata - Vesekövét el kell távolítani és meg kell szüntetni vesetágulatát is. Az orvosok már a babavárás időszakában mondták: szülés után operáció vár rá. A ma már veszélytelen beavatkozás előtt azonban Sarka Kata le szeretné adni a terhesség alatt felszedett kilókat.

A szülés után már csak hattal volt több rajta a kelleténél, de Kata a fejébe vette: 20 helyett 25 kilótól akar megválni! Hajdú Péter büszke nejére, ám sokak szerint a szoptatási időszak alatti drasztikus diéta miatt a teje is elapadhat. A modell elárulta: folyamatos orvosi kontroll alatt fogyókúrázik és Rubint Réka tanácsait követi - adta hírül a Terefere.

Tavaly ősszel Katát egyszercsak elviselhetetlen fájdalmak kezdték kínozni - a csinos modellel férje, Hajdú Péter rohant a kórházba, ahol kiderült: magzata ráfeküdt a jobb veséjére, és azt nyomja, Kata vesemedence-gyulladást kapott.

A kismama megszenvedett a terhességgel, s az utolsó napokban még influenzás is lett. A kis Noémi végül császármetszéssel jött a világra.

Kata nemrég elárulta, nincs gondja a szoptatással, annyi teje van, hogy kislányuknak alighanem tejtestvére is lesz.

A modell ugyanakkor a babavárás idején megfogadta, nem fog koplalni azért, hogy mielőbb visszanyerje alakját a kisbaba születése után. Tizennyolc nappal Noémi érkezése után viszont már szinte alig volt rajta fölösleg.

A szülést követően máris elkezdtek leolvadni róla a kilók, a sok szoptatás következtében: kislányának igen jó az étvágya. Ő pedig elhatározta, csakis anyatejjel fogja táplálni a babát, amíg erre a kicsinek szüksége van.

Kata azonban az étkezésére is odafigyel. Az édességet például kihagyja étrendjéből - úgy tűnik, sikerrel veszi az akadályokat.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.