Hajdúék házi jacuzziból nézhetik a tájat

Hoppá - Sarka Kata luxusvillát kap!

Amikor kiderült, hogy a modell babát vár, kedvese, Hajdú Péter a költözés mellett döntött - A házaspár a természetben építkezik, igazi luxusvilla készül.

Sarka Kata és Hajdú Péter bulihangulatot varázsolt képgaléria

2009.03.17 07:45ma.hu

Gyönyörű, minden igényt kielégítő lakóparkban él jelenleg Hajdú Péter és Sarka Kata - A párosnak azonban most fontosabb, hogy kislányuk jó levegőn nevelkedjen: Törökbálint legszebb részén kezdtek építkezni, ahol Zoltán Erika és a Korda-Balázs házaspár is él.

Itt az üres telkek is igen borsos áron kaphatók, de Péter és Kata nem sokat gondolkodott a megvásárlásán. A munka halad, három hónap múlva szeretnék átadni a kétszáz négyzetméteres házat, melyben vendégtér és jacuzzi is lesz, utóbbi a panorámára néző üvegfallal - adta hírül a Kiskegyed.

A Hajdú-Sarka házaspárhoz február közepén érkezett meg a baba - Kislányuk, Noémi Valentin-nap után egy nappal született, szülei szerint nem véletlenül, hiszen szerelem-gyerek.

A kismama a terhesség utolsó hónapjaiban igencsak megszenvedett, hiszen nemcsak vesemedence-gyulladást kapott, de zaklatójuk - aki egy éve írogat leveleket a legelképesztőbb vádakkal nekik és más ismert embereknek is - is megkeserítette az életüket: Péter kénytelen volt biztonsági embereket fogadni.

Kata a várnadóssága utolsó napjaiban ráadásul influenzás lett...Végül a szülésnél minden rendben volt, de a kis Noémit császármetszéssel kellett a világra segíteni. Először édesapja vehette a karjába.

A család jól van, a fiatal mama elmondása szerint teje is elegendő van, öt baba is jóllakhatna belőle.Lehetséges, hogy kislányuknak lesz tejtestvére is.

A páros két éven belül szeretne második gyermeket is, így nem véletlen, hogy tágasabb otthont szerettek volna.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.