Egy nappal késte le a Valentint!

Megszületett Hajdú Péter és Sarka Kata kislánya!

Az orvos éppen a szerelmesek napjára jósolta a Hajdú-Sarka páros kisbabájának születését - A kis Noémi csak egy nappal érkezett később!

2009.02.16 06:45ma.hu

Világra jött Hajdú Péter és Sarka Kata kislánya - A baba, akit a Noémi névre kereszteltek, 3240 grammal és 54 cm-rel született. A szülés az orvosok döntése alapján végül császármetszéssel történt, de a modell anyuka és a pici is jól vannak - adta hírül a stop.hu.

Péter és Kata már nagyon várta a kicsi érkezését, különösen, hogy a kismama az utóbbi időben sok kellemetlenséggel küzdött: a szülés előtti napokban még az influenza is ledöntötte a lábáról!

A mindössze 21 éves Kata terhessége egyáltalán nem bizonyult könnyűnek. A mozgékony kismama kénytelen volt főleg pihenéssel tölteni a várandósság hónapjait.

Miután a baba ráfeküdt a veséjére, vesemedence-gyulladást kapott, kínzó fájdalmai miatt férje azonnal kórházba vitte, itt derült ki, mi a baj.

Ettől kezdve szigorú pihenést javasoltak neki. A gyermekét váró páros életét azonban egy zaklató is megkeserítette.

A negyvenes budapesti hölgy, aki mint kiderült más hírességek postaládájába is gyakran küldözgetett üzeneteket, rendszeresen bombázta levelekkel Pétert és Katát.

Azt állította többek között, hogy nem evilági lények, Hajdú mindenesetre biztosan földönkívüli, ezért bűn lenne neki szülni. Még a baba elrablásával is megfenyegette őket.

Hajdú Péter attól tartott, hogy Kata idegeskedése koraszüléshez vezet majd. Szeremcsére azonban a kicsi szinte napra pontosan és egészségesen érkezett!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.