Mégis együtt karácsonyozott a pár

Sarka Kata és Hajdú Péter nem bírta ki!

Korábban sokan meglepődtek azon, hogy a kisbabáját váró Hajdú-Sarka házaspár a családi hagyományoknak megfelelően nem együtt töltené a szentestét...

2009.01.06 09:15ma.hu

A tervek szerint Sarka Kata és Hajdú Péter saját családjukkal ünnepeltek volna szenteste - A páros azonban nem bírta ki, s mégis együtt karácsonyozott!

Miután 23-án feldíszítették saját fájukat, annyira izgatottak voltak, hogy ajándékaikat is átadták egymásnak, s Kata ráébredt: nem tudná férje nélkül tölteni a szentestét. Anyósához mentek vacsorázni, s másnap indultak Kata családjához Albertirsára. A kismama egyébként jól van, túl egy súlyos vesegyulladáson. Úgy véli, 20 kilót hízik a terhessége végéig, s ennek nem örül, de a fogyókúrával ráér majd - mondta a Kiskegyednek.

A házaspárnak nem lehetett nehéz ajándékot vásárolni karácsonyra, hiszen náluk most minden a hamarosan érkező kisbaba körül forog.

Kata és Péter kislányt várnak, a kicsi várhatóan februárban, éppen Valentin nap környékén fog érkezni.

Már két hónap sincs, és maguk is egy kis család lesznek - Az eredeti elképzelés az volt, hogy Péter diósdi édesanyjánál ünnepel szenteste, aki egyébként magányosan töltené a karácsony estét; Kata pedig egyke, és Albertirsán üli körül a fát családjával.

S bár másképp alakult a szentestéjük, az utazgatást semmiképp sem kerülhették el. A kismamának mindenesetre sokat kell pihennie, hiszen nemrég veszélyeztetett terhes lett.

Komoly fájdalmakkal vitte a férje kórházba, ahol megállapították, hogy a kicsi ráfeküdt a veséjére, és nyomta. A modell vesemedence-gyulladást kapott, de szerencsére ma már jól van.

Kapcsolódó írások:

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.