A kismama rettegésben tölti terhessége végét!

Dráma Sarka Katáéknál- gyermekrablással fenyegetik!

Ideális esetben egy kismama nyugodt körülmények között, boldog izgalommal várja a napot, amikor világra hozza gyermekét. Katának is ez lenne a legjobb, de sajnos férje, Hajdú Péter régi zaklatója ismét előkerült és gyermekrablással fenyegetőzik!

2009.01.13 17:00ma.hu

Nyugalom és pihenés helyett rettegéssel és idegeskedéssel tölti terhessége utolsó heteit Sarka Kata. Egyre másra látnak napvilágot olyan hírek, amikor egynémely – finoman szólva megszállott – rajongó zaklatja imádatának tárgyát és alanyát.

Hajdú Péter is megtapasztalta, hogy milyen rémes érzés félteni azt, akit szeret, hiszen már nemcsak őt fenyegetik, hanem feleségét és születendő gyermekét is! Nemrégiben ugyanis felbukkant férje, Hajdú Péter régi zaklatója, aki ezúttal a gyönyörű kismamát , sőt, a pár születendő gyermekét is megfenyegette. 

Lassan egy éve találta ki magának egy középkorú asszony, hogy ismeri Hajdú Péter és Sarka Kata titkát! Ezért írt egy rakás levelet a házaspárnak, amelyekben azt hozta a tudomásukra, hogy tudja, hogy mindketten földönkívüliek, de legalábbis Hajdú biztosan. 

Azt is leírta a nő, hogy biztos abban, hogy Kata gyermekének nem Péter az édesapja, és közölte, hogy ezt be is fogja bizonyítani! Követelte Péteréktől, hogy csináltassanak DNS vizsgálatot, ha nem teszik, úgy elrabolja az újszülöttet! - írja a Kiskegyed.

A házaspár feljelentette zaklatóját a rendőrségen, de a hatóság semmit sem tett nyugalmuk érdekében. Mivel a feljelentés tényét nyilvánosságra hozták, a zaklató eltűnt. Már épp kezdtek volna megnyugodni, amikor ismét levelet hozott a posta! 

- „Megint küldött egy levelet, most épp egy öt oldalas irománnyal örvendeztetett meg ez az elmebeteg nő! Most már nemcsak a DNS vizsgálatot követeli, hanem pénzt is akar kapni, mivel szerinte én megsértettem az ő személyiségi jogait!” – mesélte feldúltan Hajdú Péter.
 
Ismét a rendőrséghez fordultunk, de legszívesebben személyesen intézném el az ügyet, de nem tehetem. Igazából Katát féltem nagyon, hiszen a terhesség alatt betegeskedett és most sem hiányzik neki a felesleges izgalom, pláne a szülés előtt!” – árulta el aggodalmait a producer.

Éjjel-nappal őrizni fogják!

Mivel Kata nem akart méregdrága magánklinikán életet adni első gyermeküknek, Péter feje komolyan fájhat a fenyegetések miatt. Éppen ezért testőröket kerít, akik éjjel-nappal őrizni fogják Kata és kislánya biztonságát. 

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.