Péter mindenképpen megkóstolja a tejet

Sarka Katából öten is jóllakhatnak

A kezdő anyukát még gyakran lepi meg valami új magatartással a kislánya, Noémi, de igyekszik belejönni a babázásba - Sarka Kata teje nem csupán a saját gyermekének lehet elég, ezért a modell szívesen ad másnak is táplálékot.

Sarka Kata és Hajdú Péter bulihangulatot varázsolt képgaléria

2009.02.26 08:25ma.hu

Két hete boldog szülők Hajdú Péter és Sarka Kata - A szülésnél ugyan a kismama igencsak megriadt, amikor kiderült, hogy a babát császármetszéssel segítik világra. De szerencsére minden rendben zajlott. A kicsit először a papa vette a kezébe, ő fektette Kata szívére.

Budapest szépe aggódós mama, Noémi ráadásul gyakran meglepi valami szokatlan magatartással. Kata műtéti sebe még sokáig fájhat, de a modell nem gondolkodik a kozmetikáztatásán: olyan helyen van, ahol csak Péter látja. A szépség teje nemcsak Noéminak elég: öt baba is jóllakhatna belőle, árulta el Kata. Péter eldöntötte: mindenképp megkóstolja az anyatejet. A páros egyébként két éven belül második gyermeket is szeretne - adta hírül a Star magazin.

Hajdú Péter és Sarka Kata első csemetéje igazi szerelemgyerek, ráadásul születésének időpontját éppen Valentin-nap környékére jósolták.

A huszonegy éves kismama viszont megszenvedett a terhességgel, az utolsó hónapokban teljes pihenésre volt szüksége. A baba ugyanis ráfeküdt a veséjére, és Kata vesemedence-gyulladást kapott.

Emellett lelkiekben sem készülhetett nyugodtan az anyaságra: őt és párját egy, már a rendőrség számára is ismert hölgy zaklatta, aki más hírességeknek is rendszeresen írogatott.

Levelekkel bombázta Hajdúékat, többek között azt állítva, hogy Kata és Péter nem evilági lények, de Hajdú egész biztosan nem az. Ezért bűn lenne szülni egy földönkívülinek!

Még a gyermekük elrablásával is megfenyegette a párost, így nem csoda, ha a kispapa biztonsági emberekkel vette körül a nejét és újszülött gyermeküket.

Kata a terhesség utolsó hetében elkapta az influenzát is, s még gyógyszereket sem szedhetett. Remélhetőleg a kisbaba születése utáni időszak kevésbé lesz számára stresszes.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.