Őssejtbankba rohantak a papák!

Hajdúéknak és Bódiéknak megért 400 ezer forintot

A hétvégén két sztárbaba is a világra jött - Hajdú Péter és Sarka Kata, valamint Bódi Csabi és neje, Dzsina gyermeke is császármetszéssel született, s mindkét család levetette babája őssejtjét.

Bódi Csabinál szarvas volt és remek hangulat képgaléria

2009.02.17 07:40ma.hu

Négyszázezer forintot akkor is megér, ha még az orvosok szerint is gyermekcipőben jár az eljárás - véli a két újsonsült apuka, Hajdú Péter és Bódi Csabi. Gyors ütemben fejlődik az orvostudomány, hasznosnak tartják, hogy a szülés után levetették a gyermekük őssejtjét.

A tévés neje, Sarka Kata még a kórházban pihen, Péter szűk baráti körben ünnepelte tegnap este, hogy apa lett. Bódi Csabi és Dzsina első gyermeke szintén hétvégén született, a páros épp tévét nézett, mikor megindultak a fájások. A kisfiú a Rómeó Andzseló nevet kapta. A baba keresztelője húsvétkor lesz, de most eltekintenek a hatalmas mulatságtól - adta hírül a Napi Ász.

Valentin-nap környékén érkezett mindkét családba a kisbaba, Sarka Kata éppen a szerelmesek napjára volt kiírva, de a pici, akit Noémi névre kereszteltek, egy nappal később született.

A kismama - aki egyébként sajnos még az utolsó napokban is influenzával küzdött -, nemrég számolt be arról, hogy gyakorlatilag mindenhová magával hordja az őssejt-dobozt.

Folyamatos készültségben voltak a férjével, hiszen bármikor érkezhetett a baba.

A pici hűtőláda, amelyre egy telefonszámot írtak, állandóan vele volt - a számot kellett felhívni, amikor megindult a szülés, hiszen csupán pár óra van arra, hogy az őssejtet levegyék és lefagyasszák.

Bódiéknál is nagy boldogságot jelent a kisbaba születése, noha nem az első unoka, Csabának Rómeó a második kisfia.

Bódi Gusztinak és nejének, Margónak azonban külön öröm az új családtag érkezése, hiszen nemrég veszítették el az énekes szeretett édesanyját, akinek hiányát nem pótolja, de remélhetőleg némileg enyhíti a tündéri unoka.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.