Korábban szül majd Sarka Kata?

Nem felesége és gyereke a legfontosabb Hajdú Péter életében?

A sztárpár cáfolta az a hírt, hogy kamerákat engednek majd be a szülőszobára, Kata hamarosan méhösszehúzódás vizsgálatra megy. Hajdú Péter felesége az orvosa szerint két héttel korábban fog szülni a kiírt időpontnál, mert az ultrahang felvételek alapján a baba nagyobbnak mutatja magát.

2009.02.06 17:00ma.hu
Kata a Hal a tortánban!

A sztárpár arra a kérdésre, hogy beengednének-e a szülőszobára egy tévéstábot, mindketten határozott nemmel feleltek, és azt is elárulták, hogy most úgy gondolják, hogy a születendő gyermeküket két-három hónapos kora előtt nem megmutatják meg a nyilvánosságnak. 

Ám egyáltalán nem biztos, hogy apás szülése lesz Sarka Katának, mivel férjének, a producerként és műsorvezetőként dolgozó Hajdú Péternek esze ágában sincs elhanyagolni munkáját. Az Esti Frizbi forgatása minden felett áll! 

Bár Péter már karjaiban tartaná gyermekét, mégis úgy döntött, hogy ha műsora forgatásán érkezik a hír, miszerint felesége épp szül, akkor sem fog a kórházba rohanni, hanem megcsinálja a felvételt! 

Rossz érzés lehet a kismamának, hogy férje bejelentette: minden szerelme ellenére sem hajlandó félbehagyni munkáját. 

- „Nem örülök a dolognak, de már akkor is tudtam, hogy fontos számára a munkája, mikor megismerkedtünk. Meg kell értenem és meg is értem, mégis nehéz. Az volt az álmom, hogy a lányunk születésekor ott legyen Péter mellettem. Azért abban reménykedek, hogy a pici egy másik napot választ arra, hogy megszülessen!” – írja a Kiskegyed. 

Péter tudja, hogy felesége hogyan érez, de nem csak önzésből mondta azt, hogy nem hagyja félbe a munkát. Szerződésszegést követne ugyanis el, ha félbehagyná a Frizbi felvételeit.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.