"Nem érdemes kihagyni az első lépéseket"

Hajdú Péter és Sarka Kata megegyezett: két év!

Régóta téma volt a fiatal szülők között, mikor bővüljön tovább a família - Sarka Kata kötötte az ebet a karóhoz, de Hajdú Péter mindig lebeszélte a tervéről...

Sarka Kata és Hajdú Péter, amikor még az elsőt várták... képgaléria

2009.08.04 07:28ma.hu

Sarka Kata kezdetben nem bánta volna, ha kislányuk, Noémi után nem sokkal érkezik a második baba is - Mára azonban átgondolta párja tanácsait, és döntött: valóban nem érdemes kihagyni Noémi első lépéseit, a cseperedése első két évét.

Ha majd lányuk betölti a kétéves kort, újra előkerül a babakérdés. Kata szeretné, ha második gyermekük is februárban, Noémi születésnapján érkezne. Mindegy, mi lesz, csak egészséges legyen, de persze szívük szerint most egy kisfiúnak örülnének - vallotta be Kata a Napi Ásznak.

Hajdú Péter és Sarka Kata első gyermeke már szülei nagyszabású budapesti esküvőjén is jelen volt: a kismama pocakjában. A csinos modell tízhetes terhesen állt az oltár elé.

Sarka Kata várandóssága nem volt egyszerű: vesemedence-gyulladást kapott, a kicsi ráfeküdt a veséjére, és nyomta. Veszélyeztetett terhes lett a hatodik hónapban.

A párost egy, több hírességnek is leveleket írogató asszony zaklatta. Katát  a terhesség utolsó napjaiban még az  influenza sem kímélte....

A csinos modell lelkesedését azonban nem lehetett letörni - olyannyira nem, hogy Kata a kislányuk születése után nem sokkal már azon gondolkodott, szívesen bevállalná a második gyermeket is.

Mindketten egykék a párjával, Péterrel, így kezdettől fogva tudták, hogy két csemetét biztosan szeretnének.

Kata gyakorló szülőktől úgy hallotta, hogy könnyebb azoknak az anyáknak és apáknak, akik gyorsan egymás után vállalják a két gyermeket. Minél kisebb a korkülönbség a testvérek között, annál egyszerűbb a szülők dolga.

Hajdú Péter azonban már kezdetben mondogatta, hogy egy újabb baba korai lenne.

Kislányuk ugyanis, amint járni kezd, egész embert fog kívánni. Péter szerint a 2-3 év ideális korkülönbség a gyerekek között.

Sarka Katánál nem kérdés, ki állja a cech-et!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.