A bögre és a hűtőmágnes még rendben van...

Hajdú Péter nem akar lábtörlő lenni!

Nagy dolog, ha egy sztárt kereskedelmi formában is értékesítenek - vélekedik Hajdú Péter, aki azonban elárulta, elsősorban bögrén vagy hűtőmágnesen látná magát szívesen...

2009.08.12 08:35ma.hu

Hamarosan megkezdődhet a Michael Jackson nevével fémjelzett tárgyak forgalmazása - hivatalosan is boltokba kerülhetnek a Bravo cég által készített hűtőmágnesek, gyűjtőkártyák, öngyújtók, zenélő plüssfigurák - miután ezt a Los Angeles-i bíróság jóváhagyta.

Terjeszteni kezdik a Smile című dalt is, melyet Jermaine Jackson énekelt testvére búcsúztatásán. Egy fil jogairól is tárgyalnak, mely Jacko felkészülését mutatja be - a végül elmaradt - koncertturnéra.

Hajdú Péter szerint hatalmas dolog, ha valakit kereskedelmi formában értékesítenek - Bár az ő tudta nélkül például az arcképével ellátott lábtörlőket is forgalmaz egy cég. A sztár elmondta: szívesebben szerepelne hűtőmágnesen, vagy bögrén, de saját magáról nem gyártatna efféle tárgyakat - adta hírül a Napi Ász.

Az Esti Frizbi sztárja egyébként elmondása szerint vállalkozna olyasmire, amire korábban talán nemet mondott volna. A neje, Sarka Kata szívesen állt volna újra kamera elé egy majdnem meztelen fotózáshoz, Hajdú Péter ezt nagyon ellenezte.

Kijelentette azonban, hogy van az a pénz, amiért ő levetkőzne! Ha egy női magazin felkérné, megmutatná a testét, de egy feltétellel: az alsónadrágot magán hagyná...

A dologgal kapcsolatban egyébként több sztárhölgy is kifejtette véleményét.

Orosz Barbi
szívesen tekintené meg Péter ízléses, sejtelmes fotóit, Metzker Viki azonban közölte, ő tapintatból nem nézegetné Hajdú képeit, mivel Sarka Kata közeli barátnője...

Az Esti Frizbi műsorvezetője a Mr. és Mrs. című sztárpár-show felvételén is megmutatta, hogy a kedveséért bármire képes!

Péter ország-világ előtt sztriptízelt Sarka Katának, majd a csábos produkciót követően ágynak döntötte feleségét a közönség szeme láttára. A két fiatal önkívületben nyalta-falta egymást a pódium közepén!

Egyébként a műsorban Hajdú Péter felsőteste találtatott a legszexisebbnek...

Hajdú Péter beismeri, amióta apa lett, sok mindenben megváltozott. Úgy érzi, önzőbb volt a kis Noémi érkezése előtt, és Katával is harmonikusabb a kapcsolatuk, mióta közös gyermekük megszületett.

Hajdú Péteréknél kettő, ami biztos!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.