Másodszor is férjhez ment Reese Witherspoon

Doktor Szöszi: Először, másodszor... Senki többet? Elkelt!

Első házassága nem tartott örökké, de Reese Witherspoon nem adta fel a reményt, másodszor is belevágott: egy évnyi kapcsolat után a hétvégén kimondta az igent Jim Tothnak.

Reese Witherspoon és Jim Toth "útja" az oltárig képgaléria

2011.03.28 12:29ma.hu

Szinte pontosan egy évvel ezelőtt jelent meg először Reese Witherspoon az akkor még vadiújnak számító kedvesével kézenfogva a nyilvánosság előtt. Doktor Szöszi megformálójának csak hetekkel korábban ért véget egy hosszabb kapcsolata, Jake Gyllenhaallal három évig jártak együtt, azóta, hogy Reese 2007-ben elvált első férjétől, Ryan Phillippe-től.

A nemcsak hangzásában, de származását tekintve is igencsak magyaros Jim Tothtal már az első percektől harmonikus volt kapcsolatuk, az ismerősök szerint a férfi azonnal tudta, megtalálta az igazi nagy szerelmet. Ahogy a színésznő arcát elnézzük a képeken, az érzés kölcsönös, Reese ragyogóbb, mint valaha!

Ám a tökéletes kapcsolat ellenére pontosan egy éve még mindketten azt mondták, nem sietnek el semmit, lépésről lépésre haladnak előre, aztán majd kiderül, mi lesz belőle. Nem csoda hát, ha 9 hónappal később, karácsony után mindenkit megleptek a bejelentéssel: eljegyezték egymást!

Arról azonban egy szót sem szóltak, hogy az esküvőt mikor és főleg hogyan tervezik, most meg nem győzzük kapkodni a fejünket: már ez is megvolt!

Az Oscar-díjas színésznő szombaton egy festői birtokon, a kaliforniai Ojaiban mondta ki az igent Tothnak mintegy 100 vendég előtt, akik között számos "A-kategóriás" színész is felbukkant, többek közt Renée Zellweger, Matthew McConaughey, Salma Hayek és Alyssa Milano. Természetesen jelen volt Witherspoon első házasságából született két gyermeke is, a 11 éves Ava és a 7 éves Deacon is.

Az ünnepség rendkívül romantikusan zajlott a vendégek szerint: a színésznő gyertyákkal kivilágított fasoron keresztül érkezett az anyakönyvvezető elé, egy egyedi tervezésű ruhában, az ígéretes színészügynökként dolgozó Jim pedig egy elegáns öltönyben várta ifjú aráját.

A mézesheteket azonban el kellett halasztani, mert a férjet a boldog hétvége után máris hívta a kötelesség, a shownak mennie kell, mondhatnánk, és Jim olyan színészek útját egyengeti, mint például Robert Downey Jr. és Tobey Maguire - utóbbi egyébként szintén a vendéglistán szerepelt.

Még több hír Reese Witherspoonról!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.