Magyar pasihoz megy Reese Witherspoon?

Boldogság Hollywoodban: Eljegyezték Doktor Szöszit!

Nem egész egy évnyi kapcsolat után kérte meg Reese Witherspoon kezét magyar származású barátja, akit Doktor Szöszi két gyereke is elfogadott.

Egy pár: Reese Witherspoon és Jim Toth kézenfogva! képgaléria

2010.12.29 18:29ma.hu

Idén márciusban jelentek meg először kéz a kézben a nyilvánosság előtt, bár a bennfentesek már néhány hete suttogták: Reese Witherspoon összejött egy színészügynökkel.

A híres sztár eleinte nem kommentálta a pletykákat, de végül nem akartak tovább titkolózni, és tavasszal kézenfogva merészkedtek ki az utcára, egyenesen a lesifotósok gépei elé.

Akkor még mindketten azt mondták, nem akarnak semmit elsietni, mindkettejük múltjában volt már fájdalmas szakítás, Reese-nek nem sokkal korábban ért véget a kapcsolata Jake Gyllenhaal-lal, előtte pedig 2006-ban már egy válást is elszenvedett, Ryan Phillippe-től.

Fotó: Splash News

Az ismerősök szerint az óvatos kezdés meghozta gyümölcsét, a 34 éves színésznő és a 40 éves Jim Toth készen állnak arra, hogy összekössék életüket.

Jim tudja, Reese az egyetlen a számára” - mondta el egy neve elhallgatását kérő forrás a People magazinnak. „Erre várt, az eljegyzés természetes lépés volt számukra.

A lelkesedést Doktor Szöszi is osztja, Jim mellett biztonságban érzi magát és tudja, számíthat a férfira. A kapcsolatot tovább erősítette az is, hogy Reese első házasságából származó gyermekei, a 11 éves Ava és a 7 éves Deacon is elfogadta a leendő pótpapát, Jim gyorsan megtalálta velük a közös hangot.

A forrás azt is elmondta, Reese hónapok óta nem látszott olyan boldognak, mint most, Jim mellett, és végre valóban felnőttnek érezheti magát ebben a kapcsolatban.

A fénymotorokat csípték, a romantikát kerülték

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.