Ava kiköpött mása a világsztár mamának

Elképesztő fotók - Reese és lánya: mint két tojás

Reese Witherspoon és Ava Phillippe Santa Monicában jegesteáztak a Water for Elephant című film forgatásának egyik szabadnapján. A színésznő nagyobbik lánya akár a húga is lehetne!

Megdöbbentő: hogy hasonlít Reese Witherspoon és lánya! képgaléria

2010.08.09 18:29ma.hu

Ha akarná, sem tudná letagadni tíz és fél éves nagylányát a nálunk leginkább Doktor Szösziként ismert Reese Witherspoon. A színésznő épp a Water for Elephants című filmet forgatja, amiben nem kisebb társsal játszik, mint Robert Pattinson.

A kis Ava a hírek szerint még a világsztár mama mellett sem szokott hozzá a filmcsillagok világához, mert teljesen megilletődött, amikor találkozott az Alkonyat sztárjával.

Reese 1999-ben ment feleségül Ryan Phillippe-hez, két gyermekük született: Ava és a most 6 éves Deacon. A pár 2007-ben vált el, a gyerekek azóta még fontosabb szerepet töltenek be Witherspoon életében.

A színésznő 2001-ben robbant be igazán a filmvilágba, amikor eljátszotta a Doktor Szöszi főszerepét, elismerést mégis csak 2005-ben, A nyughatatlan című film főszerepéért kapott, igaz, ekkor az ölébe pottyant egy Golden Globe és egy Oscar is.

Reese Witherspoon visszautasította a lánykérést

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.