Meg van győződve, hogy a földönkívüliek léteznek!

Durva! Reese Witherspoon fia: Meg kell őket ölni!

Reese Witherspoon fia döbbenetes kijelentést tett anyukája legújabb szerepével kapcsolatban, ugyanis a szőke színésznő legutóbb a Szörnyek az űrlények ellen című produkcióban játszott, ahol a hangját adta egy szereplőnek, ám a kisfia túlságosan komolyan vette anyukája szerepét!

Reese képekben, boldog anyukaként, gyermekeivel! képgaléria

2009.04.06 15:50ma.hu

Deacon, a színésznő 5 éves kisfia sajnos tényleg komolyan vette a filmet, és édesanyja szerepét, és azóta meg van győződve arról, hogy földönkívüliek léteznek. 

Sőt a kisfiú már azt is hangoztatja, hogy a lények elérhető közelségben is vannak. Amióta Reese elvitte gyermekeit az ötéves fiát, Deacon-t és kilencéves lányát, Ava-t a Szörnyek az űrlények ellen című animációs filmre azóta Deacon teljesen beleélte magát anyja szerepébe! 

A 33 éves színésznő különben Susan Murphy óriásivá nőtt lánynak kölcsönzi hangját az animációs filmben, és az ő gyerekei természetesen a hivatalos bemutató előtt láthatták már a filmet.
 
Ám amikor Reese a film mondanivalójáról kérdezte gyermekeit kissé meglepődött és rájött, hogy több magyarázattal tartozik nekik, mint eleinte gondolta volna.
 
- „A gyermekeim szerették a filmet. Kérdeztem tőlük, hogy szerintük mi a film mondanivalója, mit üzen nekünk. A lányom azt mondta, hogy soha ne hagyd, hogy alábecsüljenek, mire én igazat adtam neki. Amikor a fiam kérdeztem, ő azt felelte: Ha polipszerű földönkívüliek támadják meg a Földet, ami nagyon is valószínű, meg kell őket ölni!” - mondta a színésznő.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.