Doktor Szöszi majdnem csúnyán pórul járt!

Képek - Reese Witherspoon majdnem bepisilt Vaughn miatt!

Vince Vaughn akkora hatással volt Reese Witherspoon-ra, hogy a szöszi színésznő számára majdnem csúfos véget ért a forgatás...

Együtt a páros: Reese és Jake Gyllenhaal képgaléria

2008.10.18 18:30rtlbulvar.hu

Reese Witherspoon nemrég fejezte be legújabb filmje, a Four Christmases forgatását, amelyben Jennifer Aniston volt szerelmével, Vince Vaughnnal is együtt dolgozott.

A színésznő elárulta, hogy remekül érezte magát a forgatásokon, és ez leginkább kollégájának köszönhető.

Reese és a párja, Jake Gyllenhaal

- Ő a világ legviccesebb embere. Még sosem dolgoztam ilyen mókás pasival – áradozott Reese, majd egy kulisszatitkot is felfedett a forgatásról.

– Majdnem befuccsolt a felvétel, mert olyan nagyon nevetnem kellett, hogy majdnem bepisiltem – idézte vissza a feledhetetlen pillanatokat a szőkeség.

Ez az ömlengést hallva akár azt is hihetnénk, hogy Reese és Vince már-már túlságosan is megtalálták a közös hangot egymással.

Nem kell azonban rosszra gondolni, hiszen a színésznő boldog párkapcsolatban él Jake Gyllenhallal.

- Jake mindenben támogat engem. Nagyon szerencsésnek érzem magam, hogy rátaláltam – nyilatkozta nemrég a 32 éves sztár.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.