Megint terhes Dr. Szöszi?

Furcsa fotó! - Jake is "nyomot hagyott" Reese Witherspoon-ban?

Különös képek láttak napvilágot a csinos színésznőről - Dr. Szöszi megformálója nagyon úgy fest, mintha lakna valaki a pocakjában! Új párjával is lesz közös gyermeke Reese-nek?

Reese Witherspoon harmadik babáját várja? képgaléria

2009.04.01 11:30ma.hu

Több érdekes fotó is született Reese Witherspoon-ról mostanában - A szőke sztár, aki jelenleg Jake Gyllenhaal-al él boldogságban, határozottan ducibbnak látszik.

De nem pluszkilóktól - a pocakja kerekedik! A képeken ez jól látható, különösen, hogy bár olykor rászalad egy kis felesleg, nem jellemző Reese-re a kiugró has!

Jake és Reese - hamarosan lagzi?

Ráadásul a színésznő ezt a részt gondosan takaró holmit vett fel. Egy korábbi fotón szintén gyanús a hasa, különösen oldalnézetből.

A napokban készült kép azonban valóban okot ad a gyanakvásra. Witherspoon nem először lenne anya.

Két gyermeke van korábbi házasságából, Ryan Phillipe-től. A kislány, Ava kilencéves, a fiú, Deacon pedig öt.

Szintén színész kedvese, Jake Gyllenhaal azonban minden jel szerint kitart a sztár mellett, hiszen lassan két éve alkotnak egy párt.

Állítólag a sármőr már megkérte Reese kezét. Ismerőseik szerint is közel az esküvő...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.