Csíkosat és nagyobb méretet visel...

Ciki képek: Nagy lett a popó? Reese Witherspoon takargat valamit!

Meglepő fotókat készített egy lesifotós a szőke színésznőről - "Dr. Szöszi" nem túl csinosan indult vásárolni, és ráadásul mintha kétszer nagyobb ruhát viselne....

Furcsa ruha - Reese Witherspoon feneke nagy lett? képgaléria

2009.07.17 11:45ma.hu

Reese Witherspoon általában igen vékony, de azért néha fölszed pár kilót. Nemrég a strandon készült fotóin tűnt fel, hogy itt-ott bizony lenne mit lefaragnia.

Reese es Jake - boldogok együtt

Most pedig itt ez a ruha. A csíkok ugyan szélesítik az embert, de Reese-nek ezzel nincs gondja. A hátsó felével viszont lehet, hogy annál inkább...?

Egyes képeken igencsak megkérdőjelezhető, vajon a popsi is olyan formás-e, mint a sztár többi része, vagy a furcsa öltözék éppen a hiányosságot hivatott eltakarni?

A 33 éves Reese egyébként hosszú ideje a népszerű színész, Jake Gyllenhaal kedvese, aki a jelek szerint komolyan tervez a szöszke színésznővel.

A párja gyermekestül imádja a sztárt, hiszen Reese-nek két csemetéje is van, van korábbi férjétől, Ryan Philippe-től, Ava és Deacon.

Némileg érthető, hogy az egyszer már komolyan csalódott Reese a legközelebbi férjhezmenést még párszor meggondolja...

Reese Witherspoon, mint drogdíler?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.