Jim Toth hódította meg a hollywood-i sztárt

Képek: Reese Witherspoon pasija egy magyaros fickó!

Jó néhány hónapja már, hogy a szőke színésznő hivatalossá is tette: kapcsolatának Jake Gyllenhaal-lal vége. Reese Witherspoon azonban a jelek szerint nem bánkódott sokáig, új kedvese egy ügynök.

Egy pár: Reese Witherspoon és Jim Toth kézenfogva! képgaléria

2010.03.23 15:30ma.hu

Doktor Szöszi megformálója már nem magányos - Reese Witherspoon éppen a 34. születésnapja környékén jelent meg a nyilvánosság előtt kéz a kézben új párjával, aki a Creative Arts Agency ügynöke, és magyaros hangzású a neve: Jim Toth.

Elkapkodni állítólag semmit sem akar a pár, hiszen nemcsak a szép színésznő égette már meg magát, hanem a férfi is.

Hónapok óta találkozgatnak már titokban, most hagyták először, hogy fotók szülessenek róluk...

Ismerőseik szerint Reese és Jim óvatosan közelítenek egymáshoz. Egyikük sem akar egyelőre hosszú kapcsolatot a másikra erőltetni.

Jim Toth állítólag letelepedésben, megállapodásban gondolkodik, ez pedig megerősödött benne édesapja halála óta.

Witherspoon és Toth randijairól korábban fénykép sem készült, de most a színésznő nyilvánosság előtt is mutatkozott párjával a kaliforniai Ojai-ban. A párocska boldognak és felszabadultnak tűnt...

Reese egyébként évek óta elvált, egy lánya és egy fia van Ryan Philippe-től - korábban Jake Gyllenhaal-al járt, komolynak látszott a kapcsolat, de decemberben véget ért.

Magyar pasival kavar Reese?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.