Mitől kék-zöld Reese Witherspoon?

Leleplező képek! Doktor Szöszit bántalmazták?

Alig fél éve járnak, de mindennaposak a veszekedések Reese Witherspoon és barátja közt. A minap pedig a csinos színésznő kék-zöld foltos lábakkal jelent meg.

Durva: Veréstől zöld Reese Witherspoon lába? képgaléria

2010.08.04 17:29ma.hu

Reese Witherspoon idén tavasszal jött össze a magyar származású Jim Toth színészügynökkel, szinte közvetlenül azután, hogy véget ért 1 évig tartó kapcsolata Jake Gyllenhaallal.

A feltehetően munkakapcsolatként induló ismeretségből hamar szerelem lobbant, a pár februárban kezdett randizni, de csak márciusban jelentek meg a nyilvánosság előtt. A lángolás azonban annyira erős volt, hogy Jim Toth már egy hónap után kijelentette, kész lenne akár rögtön feleségül venni az Oscar-díjas színésznőt.

Fotó: Gossip

Reese Witherspoon azonban a jelek szerint erre nem igazán állt készen, ami nem meglepő: csak 2 évvel korábban ért véget házassága, amelyből két gyermeke is született, majd decemberben újabb szakítást kellett átélnie.

A barátok szerint élvezte a szabadságot, és többen figyelmeztették is Jimet, hogy ha nem akarja elriasztani Reese-t, akkor lassítson a tempón.

A legfrissebb hírek alapján úgy tűnik, nem is baj, hogy nem volt meg az a lánykérés. Egy neve elhallgatását kérő közeli ismerős szerint ugyanis a pár egyáltalán nem passzol egymáshoz, szinte nincs olyan dolog, amiben azonos véleményen volnának és a veszekedések is mindennaposak.

Ehhez képest már csak hab a tortán, hogy a napokban egy lesifotós Santa Monicában kék-zöld foltokkal a lábán csípte el a komor arcú Witherspoont. A kéz-a-kézben séta nem győzte meg a kétkedőket, így azonnal elindultak az álomgyári találgatások: lehet, hogy Toth veri a színésznőt?

Az ismerős szerint ez sem kizárt, mert egy ízben saját szemével látta, hogy Jim valamin annyira felhergelte magát, hogy kis híján a nagyközönség színe előtt ütötte meg Reese-t. Az utolsó pillanatban aztán mégis visszahúzta a kezét, és nem csattant el az a pofon. De vajon meddig?

Reese Witherspoon repülőszexe

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.