Bájos, de izgató is tud lenni Doktor Szöszi...

Képek: Látta már Reese Witherspoon meztelen melleit?

A Doktor Szöszi sztárja nem az a típus, aki könnyen megszabadul ruháitól a kamerák előtt - Reese Witherspoon nem is erről híres. Olykor azonban ő is tesz kivételt...

Reese Witherspoon pucér mellekkel a filmvásznon! képgaléria

2010.12.16 06:29ma.hu

Akik elmulasztották volna megnézni a szépséges színésznő emlékezetes jelenetét, azok pótolják be.

Keveset láthatjuk Reese Witherspoon-t a filmvásznon meztelenkedni, ám tavalyelőtt a Rejtélyes alkonyban a színésznő is kitárulkozott.

Még több fotó a képre kattintva! - Fotó: egotastic.com

Az egotastic.com szívesen idézi fel olyan színésznők szexjeleneteit, akiket fájóan keveset láthatunk ruha nélkül...

Nos, Reese is megmutatta pucér melleit egy ágyjelenetben, mely nem volt vérforraló vagy különösebben szenvedélyes, mégis pikánsra sikeredett.

Reese melleinek látványa kárpótolta a nézőket, akik esetleg vad szexjelenetet vártak Doktor Szöszitől...a bájos színésznő Mel Ames-t alakította a produkcióban, amely egy ármányokkal teli hollywood-i történet.

Főhőse Harry Ross nyomozó (Paul Newman), aki húsz évet húzott le a testületben, majd magánnyomozóként dolgozott, ám egy baleset kettétörte karrierjét. Azóta nem önmaga, az italozás rabja.

Egy baráti pár kedvéért mégis előveszi tudományát, amikor a színész párost zsarolók kezdik zaklatni.

Reese Witherspoon házasodna

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.