Újabb sztár párocska van születőben

Képek - Taylor Swift lett Reese utódja Jake Gyllenhaal-nál?

A húszéves énekesnővel látták kézenfogva andalogni Jake Gyllenhaal-t, akiről pár hónapja még azt hihettük, ő lesz az Oscar-díjas Reese Witherspoon újabb férje.

Képekben a gyönyörű énekesnő, Taylor Swift! képgaléria

2010.10.27 11:29ma.hu

Közös hétvégét töltött New York-ban a sikeres énekesnő és színésznő, Taylor Swift és Reese Witherspoon korábbi kedvese, Jake Gyllenhaal!

A 29 éves színész és a mindössze 20 éves, csinos hölgyemény együtt érkezett egy rendezvényre. A Saturday Night Live-ot nézték, majd a színpad mögött sétálgattak, de vigyáztak rá, hogy ne lássák őket túlságosan egymás mellett és félreérthető helyzetben - mondta el egy forrás a People magazinnak.

További képekben Jake és Reese Witherspoon! - Fotó: DailyGab

Nehezen lehet megmondani, valóban együtt vannak-e, mindenesetre elég sokakat megdöbbentett, hogy Taylor megcsípte Jake-et - tette hozzá a People-nek nyilatkozó jelenlevő.

Másnap szintén együtt látták a szőkeséget a színésszel, egy Brooklyn-i parkban. A Life & Sytle-nak nyilatkozó szemfülesek szerint kéz a kézben sétáltak és nagyon úgy festettek, mint egy pár.

Jake Gyllenhall és korábbi szerelme, az Oscar-díjas és kétgyermekes Reese Witherspoon decemberben jelentette be a szakítását.

Pár hónappal azelőtt még az eljegyzésüket rebesgették, 2009 tavaszán arról lehetett hallani, hogy Jake megkérte a színésznő kezét.

Nos, a várva-várt házasságból nem lett semmi. Reese egyébként jelenleg a magyar származású Jim Toth-tal jár.

Nem gyakorolhatta a csókot a világsztár: kinevették

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.