A Kings Of Leon együttes is örülhetett!

Fotók - Taylor Swift és Beyoncé az összes babért learatta a Grammy-n

Taylor Swift Fearless című lemeze kapta az év albumának járó Grammy-díjat vasárnap este Los Angelesben. Swift ezenkívül három Grammyt kapott még.

Sztárparádé a Grammy-n: ragyogó díjazottak és vendégek képgaléria

2010.02.01 09:45MTI - Fotó: justjared.com

Aratott Taylor Swift Fearless című lemeze a Grammy-díj átadáson tegnap este Los Angelesben - a csinos énekesnő kapta az év albumának járó Grammy-díjat.

Beyoncé elemében volt a színpadon

Swift ezenkívül három Grammy-t kapott még, köztük a legjobb countrylemeznek járót a Fearalessért, amelyből a legtöbb példányt adták el tavaly a világon.

Beyonce az idei gála győztese, mert hat díjat nyert el, köztük a 2009 legjobb dalának járót a Single Ladies című himnuszáért.

A Grammy-k 52 éves történetében most fordul elő először, hogy női előadó ugyanabban az évben hat díjat nyer el.

Beyonce jelölésből is a legtöbbet kapta, 10-et.

A Kings of Leon rockegyüttes romantikus ódája, a Use Somebody kapta a legjobb felvételért járó díjat. A Kings of Leon összesen három díjat nyert.

Grammy válogatáslemez - tudja meg a részleteket!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.