Doktor Szöszi terhes?

A baba miatt jegyezték el Reese Witherspoont?

Bár már jó ideje együtt járnak, meglepte a sztárvilágot Reese Witherspoon és kedvese eljegyzésének híre. Lehet, hogy nem véletlen volt a sietség?

Reese Witherspoon pucér mellekkel a filmvásznon! képgaléria

2011.01.10 09:29ma.hu, fotó: Proposalgirl

Csaknem egy éve jár együtt Reese Witherspoon és a magyar származású színészügynök, Jim Toth, ám még ősszel is azt mondták, egyelőre nem sietnek el semmit. Ehhez képest igencsak felbolygatta a sztárvilágot, amikor karácsony és szilveszter közt bejelentették, eljegyezték egymást.

A Star magazin értesülése szerint nem véletlen a hirtelen pálfordulás: egy szemtanú néhány napja a gyógyszertárban egy terhességi teszttel látta sorban állni Doktor Szöszit.

A hírt persze a színésznő azonnal cáfolta, menedzsere pedig hivatalos közleményben tudatta, hogy ha a későbbiekben terveznek is babát, most mégis inkább az együtt töltött időt élvezik a szerelmesek.

Reese-nek a másfél éve felbomlott első házasságából, Ryan Phillipe-től már van két gyermeke, a 11 éves Ava és a 7 éves Deacon, úgyhogy neki annyira nem is lehet sürgős az újabb terhesség, de kedvese valószínűleg nem tiltakozna az apaság ellen.

Egyvalamiben azonban biztosak lehetünk: néhány hét múlva úgyis kiderül az igazság!

Reese Witherspoon ügyesen rázta le a kíváncsiskodókat

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.