Szakított Reese exe és Taylor Swift

Fotók - Nem bírta Jake Gyllenhaal a 21 éves Taylor tempóját...

Nemrég még Doktor Szöszivel tervezgette jövőjét a sármos hollywood-i színész, majd váltott a fiatalka énekesnőre. Taylor Swifttől azonban, úgy tűnik, a média szakította el...

2011.01.07 11:29ma.hu

Valójában nem csoda, hogy sokat leselkedtek a firkászok Jake Gyllenhaal és Taylor Swift után, hiszen a hollywood-i sármőrnek pár hónappal ezelőtt még tartott komoly kapcsolata az Oscar-díjas, kétgyermekes Reese Witherspoon-nal.

Már házasságról is szó esett, a látszólag összeillő páros azonban szakított 2009 decemberében.

Jake Gyllenhaal-t október óta látták a fiatal és sikeres énekesnővel randizgatni. Taylor Swift ugyan közel tíz évvel ifjabb nála, hiszen míg Jake 30 lesz, Taylor csupán 21, de ez - legalábbis eleinte - egyiküket sem zavarta.

Sokaknak szemet szúrt viszont a furcsa kapcsolat, nem kevesen csodálkoztak azon, hogy Jake a fiatal sztár horgára akadt.

Talán éppen emiatt sem verték nagydobra kapcsolatukat. Úgy tűnik azonban, lassan már titkolniuk sem kell semmit. Amerikai lapok ugyanis tudni vélik, hogy három hónap után véget ért a románc.

A pontos ok nem ismert, lehetett az a korkülönbség, de a körülöttük levő médiafelhajtás is. A hírek szerint nem Taylor, hanem Jake szeretett volna szakítani.

Egy közeli ismerősök egyik lapnak azt mondta, a lány körüli felhajtás egyre jobban zavarta, és már nem érez úgy iránta, mint az elején. A korkülönbség is egyre érezhetőbbé vált.

Gyllenhaal talán kicsit türelmetlen volt, de számára a magánélete csak az övé, utálja, ha mások bele akarnak látni. A 21 éves Taylor tempója amúgy is sok volt neki - kommentálta a szakítást a színész barátja.

Taylor Swift - Ilyen nincs, és mégis van

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.