Anne Hathaway és Jake Gyllenhaal összeillik?

Forró erotika: pucéran hirdeti új filmjét a két főszereplő

Egy szál semmiben fotóztatta magát Anne Hathaway és Jake Gyllenhaal, hogy így népszerűsítse a Szerelem és más drogok című új filmjét.

Anne Hathaway és Jake Gyllenhaal meztelenül pózolt a címlapon képgaléria

2010.11.23 15:29ma.hu

Három különböző kép készült Anne Hathawayről és Jake Gyllenhaalról, akik a Szerelem és más drogok című film főszerepeit játsszák, a fotók az Entertainment Weekly címlapján jelentek meg.

A két színészről az avatott szeműek azt állítják, határozottan látható rajtuk a vonzalom, egyesek máris új álompár születéséről regélnek. Azonban az érintettek ezt cáfolják, mindössze arról van szó, hogy a film népszerűsítésében igen fontos szerepet tölt be a rendszeres és intenzív promóció, és a meztelen fotók is csak ezt a célt szolgálják.

Fotó: Socialite Life

Érdekessége a filmnek, hogy Anne a forgatási szünetekben is alig-alig öltözött fel, noha korábban úgy vállalta el a szerepet, hogy csak addig és annyi ruhát vesz le magáról, amíg a felvétel tart és amennyitől feltétlenül meg kell szabadulni, mert elmondása szerint még strandra is azért nem jár, mert bikinit kellene vennie.

Aztán rájöttem, hogy minden alkalommal, mikor visszavettem a ruhám, szétmaszatoltam a sminkem, úgyhogy állandóan 20 percig le kellett állni a forgatásokkal.” - indokolta a döntése megváltoztatását.

Pedig a páros nem most forgat először intim jeleneteket, igaz, akkor nem volt ennyi meztelenség: a „Túl a barátságon” című filmben már szerepeltek együtt, akkor házaspárként láthattuk őket, ahol a férj titokban biszexuális és rendszeresen találkozott ifjúkori szerelmével.

Rossz nyelvek szerint egyébként a meztelen promóra már csak azért is szükség van, mert nem előzi meg a remélt várakozás a film bemutatóját. Kérdés, hogy vajon néhány fotó meghozza-e a kedvet a mozizáshoz.

Anne Hathaway és partnere körül sistereg az erotika

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.