Nagy veszély fenyegeti a színésznőt!

Bajban van! Elveszítheti vagyonát Anne Hathaway!

A csajok háborúja című film főszereplőjének bankszámláját veszély fenyegeti, ugyanis nemrég napvilágra került a hír, miszerint Anne Hathaway elveszítheti az összes vagyonát!

Anne Hathaway a szépséges színésznő! képgaléria

2009.02.10 15:10ma.hu
Anne legújabb filmjében Kate Hudson-nal!

Mint arról korábban írtunk, Anne Hathaway korábbi kedvese, Raffaello Follieri csalás és pénzmosás bűntette miatt börtönbe került, a színésznő pedig nem kiborult! 

A szerelmi bánat mellett az is oka volt a kétségbeesésnek, hogy a férfi fizette a színésznő ruháit, és egyéb kiadásait, ami nem kis összeg volt. Ám Anne-nek most magának kell állnia kiadásait, ráadásul a hírek szerint nem is csak egy személyre biztosít erején felül luxust.
 
A színésznő jelenlegi barátja, Adam Shulman ugyanis nem gazdag, sőt!
 
- „Adam nem csaló, mint Raffaello, de igaz, ami igaz: távolról sem gazdag pasi, így mindent Anne fizet” – tudta meg a Star magazin.
 
- „Anne extravagáns életstílust élvez. A Föld különböző pontjain kell megjelennie, ahol elegáns eseményeken vesz részt. Adam egyetlen lehetősége, hogy vele tarthasson az, ha a lány fizet mindent” – mondta a lapnak egy forrás. 

További pletykákra ad okot, hogy a színésznő kijelentette a nemrég, hogy kész foglalkozást változtatni: a Fehér Házban szeretne bébiszitterként munkát kapni mint az új elnök két csemetéje, a hétéves Sasha és a tízéves Malia nevelője. A 26 éves színésznő komolyan veszi a terveit. Már a módszereit is kidolgozta.
 
– " Amióta A csajok háborúja forgatásán meg kellett verekednem Kate Hudson-nal, nem félek semmitől." – jelentette ki. 

– " Ha vele bírtam, bárkit lenyomok. Még két kis rosszcsontot is. Jutalmazni meg úgyis mindig tudtam…" – nyilatkozta Anne.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.