Filmben meztelenkedik a színésznő

Izgató jelenetek: Anne Hathaway pucér mellekkel a cabrióban!

A szemrevaló amerikai sztár vállalt már forró szexjelenetet, most pedig ismét közszemlére teszi formás melleit, félpucéran mutatkozik a filmvásznon.

A Havoc-ban, prostiként: Anne Hathaway meztelenül a cabrióban! képgaléria

2010.03.01 10:30ma.hu

A Neveletlen hercegnővel befutott Anne Hathaway nem habozik, ha a rendező azt kéri tőle, dobja le a ruháit is egy jelenet kedvéért.

A csinos színésznő 2005-ben, a Havoc című produkcióban egy prostit alakított, és nem is szégyellt sokat a testéből.

A jelenetek igencsak túlfűtöttre sikerültek, Anne még egy autóba is bemászott, a férfivendég óhajait teljesíteni...

Később a Get Smart-ban is levetkőzött, most pedig a Love and Other Drugs című alkotásban szabadul meg a ruháitól.

Anna Jake Gyllenhaal mellett tűnik fel a filmben, akivel már a Túl a barátságon című, nagyhírű műben is együtt játszott.

A produkció egyébként a 2005-ben megjelent Hard Sell: The Evolution of a Viagra Salesman című önéletrajzi könyvet dolgozza fel, Jamie Reidy memoárját.

A férfi az 1995 és 1999 közti időszakáról mesél, melyet egy akkoriban Viagrát is gyártó gyógyszercégnél töltött munkatársként. A kissé ironikus film betekintést ad az iparág belső világába.

Anne Hathaway kapta a Hasty Pudding-díjat!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.