Anna Hathaway megmutatta idomait

Merész fotók: Izgatóra vette a figurát a neveletlen hercegnő!

Anna Hathaway, számos népszerű produkció sztárja bevállalta - A szemrevaló színésznő korábban nemigen pózolt félmeztelenül, de most izgató fotókon mutatja meg idomait.

Anna Hathaway szexi alsóneműben dobta be magát! képgaléria

2010.02.08 19:30ma.hu

A csinos színésznő annak idején a Neveletlen hercegnő bakfisaként robbant be a köztudatba, a történetnek később a második része is elkészült.

Anna Hathaway ma már kész nő, de gátlástalanul nem meztelenkedik - szereti a feltűnő színeket, nem egyszer viselt piros ruhát a csillogó gálákon, filmjeleneteiben pedig hajlandó megszabadulni a textiltől is.

A sztár egy korábbi filmjében egyszer már levetkőzött. A 2005-ben készült Havoc-ban prostit alakított, tavaly pedig a Get Smart című történetben volt hálószobajelenetben látható.

Olykor azonban egy-egy merészebb fotósorozatot is megenged magának. A GQ magazin kedvéért szexis, elegáns alsóneműkbe bújt, melyben remekül mutatnak formás idomai.

Az Ördög Pradát visel, a Rachel esküvője és a Csajok háborújának sztárja egyébként mostanság a Valentin nap című alkotásban látható.

Kolléganője verte lilára Annát!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.